Neverjetne NANO čistilne bele gobice 40 kom

  • Cena: 10 
  • Šifra oglasa: 276655
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Košaki
Stanje: rabljeno

Več:

Skoraj čudežne Nano čistilne gobice po super ceni!

AKCIJA 40 kom pa 10 EUR v beli barvi 100x60x20 mm

Detergenti in čistila so kemijske spojine, ki se zelo pogosto uporabljajo na področju industrije in doma. Vendar ali so varni in zdravi? Odgovor je ne. Neposreden stik s kožo lahko povzroči škodo za našo kožo, ostanki detergentov se lahko mešajo s hrano, vstopitjo v naš želodec in se kopičijo ter tvorijo toksine v našem telesu.

Ampak še huje, detergenti in čistila lahko zastrupijo vse vrste vodnega življenja, če so prisotne v zadostnih količinah, in to vključuje tudi biološko razgradljive detergente in čistila. Vsi detergenti in čistila uničujejo plasti zunanje sluzi, ki ščitijo ribe pred bakterijami in paraziti, prav tako pa lahko povzročijo hudo škodo na ribjih škrgah. Večina rib bo umrla, ko se koncentracije detergentov ali čistil približa 15 delov na milijon (ppm) in pri količini 5 ppm bo ubilo ribja jajca!

Reci NE detergentom in čistilom!
Ampak kako lahko pomivam posodo, čistim kuhinjo ali vozila brez detergentov ali čistil? Ta čudežna visoko oljno-absorbcijska Nano gobica je idealna rešitev. 99,9 odstotka naravno protibakterijska, ne vsebujejo kemičnih čistilnih sestavin, je nestrupena in ne škoduje koži. Ne potrebuje nobenih detergentov ali čistil, potrebujete samo malo vode in obrišite, da odstranite madeže. Čisto in okolju prijazno. Očistite lahko neravne površine ali pa gobico narežemo na majhne koščke. Primerna je za kavč, usnje, porcelan, steklo, izdelke iz nerjavečega jekla itd Odličen čistilni pripomoček za vas! Pred čiščenjem občutljivih ali poliranih površin vedno preskusite na skritem predelu.. Velikost gobice je 100x60x20 mm.

Maribor, 031302786

Podatki o uporabniku

Regija
Podravska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Neverjetne NANO čistilne bele gobice 40 kom
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa