• ODGANJALEC KUN SPRAY
  • Ne zamudite priložnosti

ODGANJALEC KUN SPRAY

Cena
19,87 €
Šifra oglasa: 5761608

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Šmarje pri Jelšah
Stanje
novo

Opis oglasa

Šifra: 1430
Sprej proti kunam preprečuje kunam prihod ter obstanek s vonjavami na vozilih ter škodo na kablih, zavorah, hladilnih ceveh ter električnih napravah. Prav tako preprečuje onesnaževanje zaradi iztrebkov, umazanije in vonjav na fasadah, vratih, ograjah, stebrih ter drugih gradbenih strukturah okoli hiš, pa tudi gnezdjenje marderjev na območjih, kot so podstrešja in skladišča.*

Sprej proti kunam vsebuje snov, pridobljeno iz listov drevesa limonskega evkaliptusa, ki ima močan odvračalni učinek na kune. Živali veliko bolj občutljivo reagirajo na vonjave kot ljudje (za večino uporabnikov velja, da EC Oil (H/C) zaznavajo kot prijeten vonj).*

**Lastnosti:**
- Trajna zaščita pred grizenjem s strani marderjev
- Ščiti kable, zavore, hladilne cevi in električne naprave vozil
- Enostavna uporaba
- Takojšen in dolgotrajen učinek do 4 tedne*
- Prekriva obstoječe vonjavne oznake
- Primeren za avtomobile, okolico hiše in podstrešja

**Navodila za uporabo:**
- Uporabljajte le v skladu z navodili. Izdelek je namenjen uporabi za zasebne uporabnike in ni namenjen stalni uporabi. Napačna uporaba lahko predstavlja tveganje za zdravje.
- Občutljive površine preizkusite glede na združljivost in odpornost materiala pred prvo uporabo. Obdelane površine so takoj prehodne oziroma uporabne. NE nanašajte neposredno na živali ali hišne ljubljenčke.
- Pred prvo uporabo priporočamo temeljito čiščenje onesnaženih ali vonjavih površin in madežev s toplo milnico (to pospeši začetek delovanja!) ter iz higienskih razlogov vedno odstranite prah, umazanijo, urin, iztrebke in druge ostanke.
- Marderfrei-Spray dobro pretresite pred uporabo. V prvem tednu razpršite celotno območje vsak drugi dan, od koder želite odgnati marderje. Nato postopek ponovite enkrat tedensko.
- Za zdravljenje motorja vozila se pred uporabo odvračila priporoča temeljito pranje motorja. Marder-Frei Spray enakomerno razpršite na blazinice, ki jih pred prvo uporabo nalepite na strategična mesta (npr. štiri vogale spodnjega dela motorja) vozila, ki ga želite zaščititi - še posebej blizu ogroženih kablov in cevi ter na mestih, ki jih od zunaj ni mogoče videti. Takšne blazinice pomembno prispevajo k preprečevanju kapljanja in hkrati zagototavljajo varnost.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

ROLAND d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
26.12.2020. ob 08:48
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
590 -krat

ROLAND d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi