Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka
  • Sibirska mačka

Sibirska mačka

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 4433257

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale

Opis oglasa

V vzrejališču Inishka's Winter smo se razveselili mladičkov pasme Sibirska mačka.

Svoje bodoče nove lastnike išče simpatični in puhasti muc modre barve z imenom Kus kus, ki bo pripravljen za odhod v nov dom približno v sredini septembra. Njegova posebnost je njegov sicer zelo igriv, a po drugi strani zadržan in bolj plašen karakter. Potrebuje dom, kjer bo njegova družina razumela, da je do svojih ljudih lahko zelo ljubeč in nežen, do nepoznanih pa bolj previden.

Vsi naši mladički živijo in prvih nekaj tednov tudi spijo z nami. Trudimo se, da so vsi ustrezno socializirani, vajeni striženja krempeljčkov ter imajo že prve izkušnje s kopanjem. V nove domove lahko odidejo pri starosti okoli 15-16. tednov. Takrat so po programu razglisteni in cepljeni, čipirani, imajo EU potni list, rodovnik ter so tudi že kastrirani. Vsak prejme "baby-paket" za lažji začetek v novem domu. Naše načelo je, da mladički ter njihovi novi lastniki po odhodu v nov dom uživajo ter svoj čas posvečajo en drugemu, zato za vso veterinarsko oskrbo poskrbimo že mi. Naše vzrejne mačke imajo opravljene številne neobvezne preventivne zdravstvene teste.

Za svoje mladičke si želimo lastnike, ki jim bodo namenili dovolj časa in crkljanja, kvalitetno prehrano, redno veterinarsko oskrbo ter veliko ljubezni. Oddajajo se izključno za notranje bivanje.

Kontakt: inishkaswinter@gmail.com ali www.facebook.com/inishkaswinter

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.08.2020. ob 22:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
8447 -krat