Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
  • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom

NOVA električna negovalna postelja, s trapezom

Cena
780 €
Šifra oglasa: 8708863

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje
novo

Opis oglasa

Nova, kakovostna električna bolniška postelja s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Letnik 2022. Postelja standardno dimenzijo štiridelnega letvenega latofleks ležišča 200x90cm. Zaradi svoje enostavnosti in estetskega videza, je postelja primerna za širšo uporabo pri izvajanju nege. Odlikuje jo čvrsta in trpežna izdelava, kar omogoča njeno dolgotrajno uporabnost.
Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov in nekaterih že vnaprej sestavljenih komponent možno enostavno sestaviti in prav tako tudi hitro razstaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za morebitno kasnejšo optimalno hrambo (prikazano na zadnji 13. fotografiji tega oglasa).

Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega borovega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve. Vsak konec ograje je zaključen s plastičnim pokrovom. Plastični pokrov preprečuje tveganje za poškodbe. Hkrati pa omogoča lahkotno in gladko drsenje ograj po vodilih navzgor, vse do zaklepa ter v obratni smeri navzdol, vse do celotnega spusta ograje.
Višina prostora, ki preostane pod spuščenima ograjama znaša 22 cm. Zato pod posteljo ostane na voljo še vedno dovolj prostora za primer kadar je v istočasni uporabi sobno dvigalo.

Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100 mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.

Prednost negovalne postelje je električna regulacija in nastavitev postelje po željah in potrebah njenega uporabnika. Z električno regulacijo se uravnava višina ležišča, ter naklon vzglavja in prav tako tudi naklon kolenskega pregiba na vznožju postelje.
Električno regulacijo poganjajo skupno štirje sinhronizirani, ter mirno in tiho delujoči elektromotorji danskega proizvajalca Linak.
Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

Dva motorja, ki sta posamično nameščena v stranicah postelje s kolesi, poskrbita za dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40 cm od nivoja tal, ob dvigu pa se brezstopenjsko poviša in sicer do največ 80 cm od tal.
Preostala dva elektromotorja, ki sta nameščena tik pod samim ležiščem, upravljata električni premik vzglavja do naklona 70° in električni premik vznožja do naklona 20°.
Delovanje elektromotorjev se upravlja s priloženim 8-funkcijskim daljinskim upravljalcem. Daljinski upravljalec je odporen na udarce, vlago in je preprost za rokovanje. Pripada mu še modri ključek. Z njim je omogočeno zaklepanje delovanja funkcij, v celoti ali selektivno.
Vsi elektromotorji negovalne postelje imajo visoko nosilnost in so zaščiteni proti prahu, ter proti pršenju vode z zaščito IPX4.

Ležišče je sestavljeno iz štiridelnega latofleks vzmetenja katerega sestavlja 17 prečnih letev, s podporo nameščenih elektromotorjev pa ponuja velik nabor želenih nastavitev pozicij ležišča. Funkcije različnih nagibov in naklonov ležišča postelje olajšajo vsakodnevno nego in pripomorejo k udobnosti uporabe. Nekatere nastavitve pozicij njenega ležišča lahko učinkujejo tudi protibolečinsko in pomagajo proti otekanju nog.

Na straneh ležišča se nahajajo štirje kovinski ročaji, ki preprečujejo nezaželeno premikanje posteljnega vložka. Celotna kovinska konstrukcija postelje je zatesnjena z elektrostatičnim postopkom in kvalitetnim prahom iz poliestra v sivi barvi. Preostala dva predela na zaključnih stranicah s kolesi in dvižnima elektromotorjema sta izdelana iz iverokala prevlečenega s furnirjem, v barvnem dekorju bukve.
Poleg priloženih varnostnih lesenih ograj in vogalnega trapeza s trikotnikom, ima negovalna postelja še veliko drugih možnosti za namestitev dodatnih pripomočkov kot na primer: stojalo za infuzijo, nosilec urinske steklenice, regulator električne antidekubitus blazine ter ostalih potrebnih pripomočkov za nego.

Ostale podrobnosti negovalne postelje:
- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm
- zunanja dimenzija sestavljene postelje= 216 x 103cm
- nastavitev naklona vzglavja= 0 ÷ 70°
- nastavitev naklona vznožja= 0 ÷ 20°
- nastavitev višine ležišča= 40 - 80cm
- skupna teža postelje= cca. 85kg

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)

Preostala aktualna ponudba izdelkov na spodnji povezavi:
https://www.bolha.com/trgovina/medropini

***zaradi trenutnih razmer Medropini s.p. obratuje sicer nemoteno, vendar z ozirom na upoštevanje preventivnih ukrepov, ki omejujejo širjenje virusa Covid-19.***

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.01.2023. ob 12:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
5198 -krat