Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Medicinske maske
  • Medicinske maske
  • Medicinske maske
  • Medicinske maske
  • Medicinske maske

Medicinske maske

Cena
14,64 €
Šifra oglasa: 4778481

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Rudnik
Interna številka izdelka
2020-2
Stanje
novo

Opis oglasa

Higienska troslojna 3-slojna obrazna maska maska za obraz je namenjena za civilno uporabo v šolah, trgovinah, delovnih mestih in javnih površinah. Maske so skladne s priporočili NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) in Republike Slovenije za preventivno uporabo v času epidemije COVID-19.
Maska je narejena iz netkane vlaknaste tkanine s 3. plastmi, je mehka in dihajoča in zagotavlja učinkovito zaščito. Material je brez kemičnega vonja, primeren tudi za občutljivo kožo.
Uporaba: zaščitno masko lahko uporabite tudi kot alergijsko masko, sanitarno masko, za zaščito pred cvetnim prahom, bolniško masko, za vrtnarska dela, za nego hišnih ljubljenčkov, čiščenje doma, itd.
Število mask v posamičnem pakiranju: 50 kosov, za enkratno uporabo. Za večje količine (10.000 mask +) prosim pošljite povpraševanje txj2628@gmail.com .
CENA z DDV: 14,64 € / škatlo
Strošek pošiljanja plača kupec in znaša 2,40 € (priporočena pošiljka). Osebni prevzem je po dogovoru možen tudi na naslovu Šmartinska csta 12a, 1000 Ljubljana po predhodnem plačilu z nakazilom na transakcijski račun podjetja. Telefonska številka za osebni prevzem je 051 880 192 na SMS (Mr,Tian).
Maske MU AI omogočajo lahko dihanje in so brez vonja. Narejene so iz treh slojev. Prvi (notranji sloj), ki je namenjen stiku s kožo, mora biti udoben, prijeten na dotik s kožo in je ne sme dražiti. Prvi sloj je in mora biti vpojen. Drugi (srednji sloj) ima funkcijo filtracije predihanega zraka. Tretji (zunanji sloj) pa je namenjen mehanski zaščiti, kar pomeni, da mora biti čim bolj odbojen v primeru stika s tekočinami (npr. kapljični prenos pri kihanju, kašljanju in nehotenemu pljuvanju med govorjenjem). Maske imajo na predelu nosa všito kovinsko palčko, ki obdrži obliko po tem, ko jo oblikujete po nosu ter udobne elastične zanke, katere si zataknete za ušesa. Zunanja stran maske je modre barve.
Maske so preproste za uporabo, a ob pravilni uporabi zelo učinkovite in udobne za nošenje. Menjava maske je priporočljiva po 2h urah.
Zaradi higienskih razlogov vračilo izdelka ni možno.
Dobava: za naročila do 12 ure od ponedeljka do petka predvidoma naslednji delovni dan.
!!zaščitnemaske !! 3slojnazaščitnamaska !!higienskamaska

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
12.10.2020. ob 10:37
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
352 -krat