• Knjiga STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE: Volkodlak in zmajevka, Beastly Boys
  • Ne zamudite priložnosti

Knjiga STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE: Volkodlak in zmajevka, Beastly Boys

Cena
23 €
Šifra oglasa: 12628274

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam izvrstno knjigo STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE: VOLKODLAK IN ZMAJEVKA, The Beastly Boys, ilustriral Jonny Duddle, prevedel izvrstni Boštjan Gorenjc. Ta napeta pustolovščina je prva v seriji, k branju Vas ob samem začetku povabi že nagovor Kraljevega društva proti mučenju zveri KDPMZ, ki sprejema nove člane z zaprisego: "Svečano obljubljam, da bom ohranjal in varoval divjino. Od tega dne prisegam zvestobo zverem." Te je kaj strah? :)

Odlična priložnost za napeto branje - takole od daleč je Ulf radoveden in igriv deček, ki živi na stari graščini. A resnica je vendarle nekoliko drugačna. Ulf je volkodlak, ki se vsako polno luno iz dečka prelevi v volka. Zaresnega, močnega in pogumnega volka. In Ulf je neizmerno dobrega srca. Njegovo srce vedno bije za pravo stvar. To pa je več kot zgolj dobrodošla lastnost za nekoga, ki stanuje v skriti obmorski graščini, ki je postala zavetišče za redke in ogrožene zveri – Kraljevo Društvo Proti Mučenju Zveri (KDPMZ). Zavetišče vodi veterinarka doktorica Poljanšek in Ulf ji z največjim veseljem in po svojih najboljših močeh pomaga pri zdravljenju in negi bolnih ali poškodovanih zveri. Družbo pa jima delajo še vila Tatjana, Ulfova najboljša prijateljica, velikan Uroš, sladkosnedi ljubitelj jabolk, duh grofa Janeza Eberharta Krajnika, ustanovitelja znanosti o zvereh kriptozoologije, in grgljač Blaž, kreaturica z zelenim in z vsemi žavbami namazanim jezikom. A kljub strogi prepovedi mučenja in izkoriščanja zveri na svetu obstajajo tudi taki ljudje, ki se te zapovedi ne držijo in želijo zverem vse najslabše. Najhujši med njimi pa je temačni in hudobni baron Marakaj, ki iz skrivnostnega razloga zveri globoko in iz vsega srca sovraži. Za svojo tarčo si izbere prav zavetišče KDPMZ in njegove stanovalce. Ko v KDPMZ, zavetišče za redke in ogrožene živali, pripeljejo mrtvega zmajevega mladiča, odkrije volkodlak Ulf temačno in strašno skrivnost. S pomočjo doktorice Poljanšek, vile Tatjane in velikana Uroša mora ustaviti najhujšega lovca na zveri, kar jih obstaja!

Cena: 23 eur

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz mojega prodajnega albuma, dobite popust!40428

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
28.04.2024. ob 16:04
Do poteka še
Oglas je prikazan
19 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija