• Negovalni ANTI-AGE serum Karbonoir 50 ml - NOVO prodam
  • Negovalni ANTI-AGE serum Karbonoir 50 ml - NOVO prodam
  • Ne zamudite priložnosti

Negovalni ANTI-AGE serum Karbonoir 50 ml - NOVO prodam

Cena
22 €
Šifra oglasa: 4561248

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam NOV negovalni ANTI AGE SERUM, znamke Karbonoir, s prijetnim vonjem kokosa. 50 ml. 100% naravna negovalna formula, narejena z ljubeznijo! Ta hranilni serum za obraz bo vašo kožo napolnil z energijo, njegov vonj kokosa pa vas bo popeljal v tropske kraje.

Odličen je za vsakodnevno nego obraza (še bolje po uporabi Karbonoir črnega mila za čiščenje obraza). Uspešno nahrani še tako suho in poškodovano kožo. Jo vlaži, mehča ter zavira prehitro staranje kože. Pomaga ohranjati mladostnost kože in je efektiven tudi pri glajenju gubic. Primeren je za vse tipe kože.

Sestavine (med drugim glicerin, kokosovo olje, jojobino olje, E-vitamin), ki sestavljajo serum so skrbno izbrane in zagotavljajo ustrezno hidratacijo in nego kože. Vitamin E ima sposobnost prehajanja globoko v kožo, kjer deluje kot vlažilec ter izboljšuje elastičnost in gladkost kože, varuje pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki. Vitamin tako deluje tudi proti staranju kože in preprečuje prehitro nastajanje gub.
Vsebuje hranljive snovi, ki pripomorejo k hitri absorbciji sestavin ter vsebuje kaprilne maščobne kisline, ki delujejo kot vlažilec in naravni konzervans. Kožo vlaži, mehča ter deluje protimikrobno, s čimer ojača delovanje drugih naravnih konzervansov. Povrh vsega pa pomaga koži ohranjati naravne maščobe in ima že sam po sebi zaščitni faktor pred soncem 6.

Kokosovo olje in glicerin pripomoreta k učinkovitemu vlaženju kože, glajenju gubic ter zmanjša občutek mastnosti kože. JOJOBINO OLJE ima protivnetne in protiglivične lastnosti ter zmanjša pojavljanje kožnih ran. Prispeva tudi k hitrejšemu celjenju kože ob poškodbah, saj vsebuje B-kompleks.

Serum je pakiran v priročni embalaži, ki je poleg vsega še “airless”. To pomeni, da vsebina tudi ob odprtju ni neposredno izpostavljena mikroorganizmom. Tako se podaljša tudi uporabnost negovalne kreme. Že po nekaj uporabah boste začutili, da je koža vidno bolj nahranjena in prožna. Najboljše rezultate boste dosegli z vsakodnevno uporabo vsaj 3 mesece.

Navdušuje mlade, malo starejše ter tiste, ki so mladostni po duši.

Cena: 22 eur

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
25.04.2024. ob 09:25
Do poteka še
Oglas je prikazan
849 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija