Delujoči opremljen gostinski lokal (prodaja)

  • Cena: 145.000 
  • Šifra oglasa: 6385596
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Koroška, Slovenj Gradec, Šmartno pri Slovenj Gradcu
Površina: 284,20
Leto izgradnje*: 1920
Interna številka oglasa: 490281024-1

Več:

3M

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu je na prodaj – dobra poslovna priložnost za vse, ki se želite preizkusiti v gostinstvu in podjetništvu ali pa samo iščete dodatne prostore za razširitev svoje dejavnosti.

Prodamo: Gostinski lokal z utečenim poslom ter v sklopu stavbe trgovinski prostor, ki se lahko poveča v gostinske prostore. Lokal se nahaja na parceli v velikosti 799 m2. Nepremičnina je locirana na območju centralnih dejavnosti v samem centru Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Vsa pomembna infrastruktura pa se nahaja v bližini (trgovine, šola, vrtec,cerkev…).

- OPREMLJEN GOSTINSKI LOKAL v obratovanju meri 108,6 m2. Sestavljajo ga: točilni prostor s šankom, velik osrednji del za zaključene družbe, sanitarije za goste, skladišče, pisarna in priročna kuhinja.
Pred vhodom v lokal se nahaja leta 2011 na novo zgrajena strešna konstrukcija oziroma pokrita terasa (v stilu kozolca), ki meri cca 40 m2.
-TRGOVINSKI PROSTOR meri 112,9 m2. Površine so sledeče: vhod, pisarna, sanitarije, veliko skladišče in dve manjši skladišči.

Objekt ima opečno gradnjo in je bil prenovljen leta 2008. Okna so lesena, dvoslojna s termopan zasteklitvijo. Zidovi so debeline 70 cm. Žlebovi so aluminijasti. Po tleh je položena keramika.

Gostinski del objekta/lokal, se prodaja opremljen. Oprema je višjega cenovnega razreda kvalitetne izdelave. V vseh prostorih je urejeno prezračevanje. Pred vhodom v lokal se nahaja leta 2011 na novo zgrajena strešna konstrukcija oziroma pokrita terasa (v stilu kozolca), ki meri cca 40 m2.
Za centralno ogrevanje vseh notranjih prostorov se lahko uporabljata dva različna sistema. Prostori se v jesensko-zimskem času ogrevajo na kamin, ki je strateško postavljen za ogrevanje celotnih prostorov (stroški ogrevanja so nizki). Centralno ogrevanje vseh notranjih prostorov s pečjo na olje s 3.000 l cisterno. Objekt ima vse potrebne priključke (telefon, kabelska, trofazna elektrika). Vse inštalacije so bile obnovljene leta 1996, nove so tudi elektro omarice. Voda je javna, ki se uporablja za sanitarije in ogrevanje. Kanalizacija je javna.

Nepremičnina je dolgov ter bremen prosta. Gostinski lokal je trenutno oddan v najem. Posluje se z dobičkom (podrobni podatki na samem ogledu).

Vljudno vabljeni na ogled nepremičnin, lahko pa tudi samo na kavico ali pivo.
Kupec ne plača provizije. Ugodno prodamo!

poglejte si video predstavitev:https://youtu.be/ekvxwWMDaQk

Telekomunikacijski priključki:

  • Kabelska televizija
  • Internet

Komunalni priključki:

  • Mestna kanalizacija

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Delujoči opremljen gostinski lokal
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa