Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Nvidia RTX 2080 Super 8GB Asus Strix | 4K Gaming | Price-Performance G

Nvidia RTX 2080 Super 8GB Asus Strix | 4K Gaming | Price-Performance G

Cena
349 €
Šifra oglasa: 10827097

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
70102
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rtx-2080/rtx-2080-8gb-asus-strix/ .

Nvidia RTX 2080 Super 8GB  Asus Strix
je prava izbira za vse, ki želijo najboljše izkušnje pri igranju iger in delu z grafično intenzivnimi aplikacijami. Z grafično kartico Nvidia RTX 2080 Super 8GB Asus Strix boste lahko brezskrbno uživali v igranju iger na najvišjih nastavitvah. S svojimi osmimi gigabajti pomnilnika GDDR6 Nvidia RTX 2080 8GB Asus Strix zagotavlja hitro in učinkovito obdelavo velikih količin podatkov, z visoko hitrostjo slike pa boste lahko uživali v gladki in brezhibni igri tudi pri najzahtevnejših igrah. Asus Strix model ponuja tudi vrhunsko hlajenje, ki poskrbi za daljšo življenjsko dobo vaše grafične kartice in še boljše zmogljivosti.

Patentirana tehnologija MaxContact zagotavlja tesnejši stik med hladilnim blokom in grafičnim procesorjem kar skupaj s tremi ventilatorji zasnovani v tehnologiji Wing-blade zagotavlja še večjo učinkovitost hlajenja.

Nvidia RTX 2080 Super 8GB Asus Strix je prava izbira za vse, ki želijo najboljše izkušnje pri igranju iger in delu z grafično intenzivnimi aplikacijami. S svojimi osmimi gigabajti pomnilnika GDDR6 Nvidia RTX 2080 8GB Asus Strix zagotavlja hitro in učinkovito obdelavo velikih količin podatkov, z visoko hitrostjo slike pa boste lahko uživali v gladki in brezhibni igri tudi pri najzahtevnejših igrah.

 

Nvidia RTX 2080 8GB Super Asus Strix grafična kartica je opremljena z najnovejšo tehnologijo ray tracing, ki omogoča neverjetno realistično izkušnjo pri igranju iger. S to tehnologijo lahko igralci uživajo v boljši osvetlitvi, senci in odsevu, kar daje igri bolj naraven in realističen videz.

Asus Strix model ima tudi integrirano programsko opremo Asus GPU Tweak II, ki omogoča enostavno spremljanje in prilagajanje nastavitev grafične kartice. Uporabniki lahko spremljajo temperaturo, hitrost ventilatorjev in druge parametre ter tako zagotovijo optimalno delovanje.

Grafična kartica Nvidia RTX 2080 8GB Asus Strix je združljiva s tehnologijo Nvidia G-Sync, ki zagotavlja bolj gladko in brezhibno sliko med igranjem iger.

V skladu z Asusovo zavezo k okolju ima ta model grafične kartice tudi funkcijo FanConnect II, ki omogoča priklop ventilatorjev za ohišje in tako zagotavlja učinkovitejše hlajenje celotnega sistema.

 

Zahvaljujoč zmogljivosti procesorja s 2944 CUDA jedri in hitrosti pomnilnika 14 Gbps, bo ta kartica kos tudi najzahtevnejšim nalogam, kot so 4K ali VR igre.

 

Grafična kartica Nvidia RTX 2080 8GB Asus Strix je idealna izbira za igralce, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in neverjetno realistično izkušnjo pri igranju iger. S svojimi funkcijami, kot so ray tracing tehnologija, Nvidia G-Sync in integrirana programsko oprema Asus GPU Tweak II, bo ta kartica zagotovo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših igralcev.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TxDVbofeOLU&ab_channel=GregSalazar

https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-strix/rog-strix-rtx2080-8g-gaming-model/

 

Ostalo ponudbo si oglejte tu:

https://komponentko.si/racunalniske-komponente/graficne-kartice/

Podrobnosti o izdelku
Proizvajalec: Asus
Znamka grafične kartice: Nvidia
Model Grafične Kartice: RTX 2080 SUPER
Velikost Grafičnega Spomina: 8 GB
Napajanje: 2x 8pin PCIe
Izhodi: 2X HDMI, DisplayPort x2, USB-C
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++
CUIN: CX00CAB231

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.03.2023. ob 00:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
216 -krat