Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avtosedež COLETTO Sportivo isofix (9-36kg)

Avtosedež COLETTO Sportivo isofix (9-36kg)

Cena
140 €
Šifra oglasa: 12534612

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

otroški avtosedež minimalno uporabljen, star 3 leta, kot nov, prodam dva komada- enaka. Cena 150 EUR/kom.

https://www.sb-poceni.si/coletto_sportivo_isofix

Različica Sportivo s sistemom Isofix je že vrsto let vodilna na trgu v razredu 9-36 kg. Namenjena je otrokom težkim 9-36 kg (9 mesecev – 12 let). Njegovo varnost so potrdili testi, ki jih je opravil Industrijski inštitut za avtomobilsko tehniko PIMOT.
Isofix namestitev ali samo pritrditev avtomobilskega varnostnega pasu
Sedež je pritrjen naprej obrnjen s priključki ISOFIX in pritrdilnim trakom za zgornjo privezo. Zasnovan je bil tako, da starši lahko namestijo otroški sedež hitro in varno, kar zmanjša tveganje za nepravilno namestitev. Zagotavlja tudi, da se sedež ne premakne v vozilu v primeru nesreče. Namestiti ga je mogoče SAMO z avtomobilskim pasom.
Popolnoma prilagojeno
7-stopenjska nastavitev vzglavnika zagotavlja, da je sedež prilagojen višini vašega otroka skozi vse življenje. Če odstranite otroško blazino in notranje naramnice, je kot nalašč za starejšega otroka.
Priročno in varno
4 položaji naklona otroškega sedeža zagotavljajo miren spanec med vožnjo. Nesporna prednost je nizko podnožje sedeža, kar omogoča, da je namestitev lažja tudi v manjših avtomobilih. Sportivo je opremljen s sistemom SIP za dodatno zaščito v primeru bočnega trka – posebne stranske blazine polnjene s polistirenom pena absorbira energijo bočnega trka, še preden jo doseže otrok, zaradi česar je običajen avtosedež 25 % varnejši.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.04.2024. ob 23:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
52 -krat