• od čustvene intiligence do modrosti srca
  • Ne zamudite priložnosti

od čustvene intiligence do modrosti srca

Cena
13 €
Šifra oglasa: 213534

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Dolenjska
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Pred vami je knjiga, v kateri so zbrani članki, ki jih je skupina prijateljev in sodelavcev, snovalcev in izvajalcev programa Sole čustvene inteligence napisala v preteklih letih. Pri pisanju nas je vodila želja, da področja osebne in duhovne rasti približamo širšemu krogu ljudi na način, ki bo v pomoč pri reševanju preprostih zagat in tudi kompleksnejših problemov življenja.

Članki so bili objavljeni v različnih slovenskih časnikih in revijah. Odzivi bralcev in zlasti udeležencev našega programa so nas spodbudili k odločitvi, da ob peti obletnici delovanja Sole čustvene inteligence najzanimivejše članke povežemo v knjižno obliko. Na ta način vam želimo približati naša razmišljanja, izkušnje, vrednote in našo trdno vizijo, katere bistvo je v bolj osmišljenem, čustveno stabilnem, kreativnem in srečnem življenju vseh ljudi, ki si tega želijo. Prav ti cilji so nam dajali polet pri delu in pripomogli, da je celoten projekt Sole čustvene inteligence sploh 'zadihal' in si v slovenskem prostoru našel svoje stabilno mesto.

Članke smo razvrstili v šest vsebinskih sklopov: odnos do sebe, čustvena pismenost, življenjski izzivi, komunikacija, medsebojni odnosi, Ijubezen. Ta razporeditev prispevkov vam je lahko v pomoč pri iskanju vsebin, ki so v vašem življenju trenutno bolj v ospredju. Omenjeni vsebinski sklopi zaobjemajo vsa področja življenja, kjer je izzivov za naš razvoj na pretek. Tako tistih, ki se jih že zavedamo, kot onih, ki nam jih bo življenje ponudilo v prihodnosti. Prav zato vam predlagamo, da po knjigi segate večkrat in s po-močjo lastnega navdiha poiščete vsebine, ki vas pritegnejo.
Nekatere objavljene prispevke so pomagale 'pisati' izkušnje in življenjske zgodbe udeležencev našega programa. Za njihovo zaupanje in iskrenost se jim toplo zahvaljujemo.
Vabimo vas k branju in razmisleku o prebranem z željo, da bi vas nova spoznanja obogatila in spodbudila k naslednjim korakom na poti življenja.

Zemljevid

Objekti v bližini

radiolok

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
14.04.2024. ob 02:02
Do poteka še
Oglas je prikazan
431 -krat

radiolok

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija