2 Orgonska srčka (orgoniti)

  • Cena: 30 
  • Šifra oglasa: 346633
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Ostalo
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam 2 orgonska srčka (kupljena novembra 2016) - možen nakup posameznega (v tem primeru je cena za enega 15€). Stroške dostave krije kupec.

Orgonit je android, ki ima v svoji formaciji tudi alkimistično delovanje. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot orgoniti. Orgonit je generator- transformator življenjske - orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka vso energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način prečisti, zaščiti in harmonizira prostor in v okolje v katerem bivamo in tudi naša telesa.

V osnovi orgoniti vsebujejo orgonsko smolo, bakrene spirale, različne kovine in vsaj pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo za to točno določene funkcije. Vsak orgonit s spodnje strani pobira negativno orgonsko energijo (DOR - Deadly Orgon Energy), katera je v večini primerov produkt električnih aparatov in jo tako transformira ter jo preko svoje zgornje strani spremeni v koristno orgonsko energijo (POR - Positive Orgon Energy), ki pa je za naše telo koristna, zdravilna in vsekakor zelo potrebna. To je tudi glavni razlog zakaj orgonite običajno postavljamo v prostore zraven nas in vse bliže podu, saj si ne želimo, da bi vsa negativna energija, ki nas obdaja šla skozi naše telo.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
2206 Marjeta
Regija
Podravska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa 2 Orgonska srčka (orgoniti)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa