• GD Solarna Napajalna Postaja KIT Solarni KIT Sistem LED
  • GD Solarna Napajalna Postaja KIT Solarni KIT Sistem LED
  • GD Solarna Napajalna Postaja KIT Solarni KIT Sistem LED
  • Ne zamudite priložnosti

GD Solarna Napajalna Postaja KIT Solarni KIT Sistem LED

Cena
39,90 €
Šifra oglasa: 10914361

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje
novo

Opis oglasa

Zagotovite si neprekinjeno napajanje kjerkoli in kadarkoli s to inovativno solarno napajalno postajo. Ta postaja je idealna za kampiranje, pohodništvo, izlete v naravo, nujne situacije ali preprosto za oskrbo z električno energijo, ko se znajdete brez dostopa do električnega omrežja.

Glavne značilnosti:

Solarni panel: Vgrajen visoko zmogljiv solarni panel omogoča, da napajalna postaja enostavno napolnite s pomočjo sončne energije. To je okolju prijazna in ekonomična rešitev za polnjenje baterij.

Tri svetilke: Postaja vključuje tri svetilke z LED-žarnicami, ki zagotavljajo svetlo in učinkovito osvetlitev v temi. Te svetilke so odstranljive in jih je mogoče prilagoditi po potrebi.

Baterijska zmogljivost: Vgrajena litijeva baterija visoke zmogljivosti zagotavlja dolgotrajno uporabo. Z eno polnitvijo lahko napajate svetilke ali polnite svoje naprave večkrat.

USB izhod: Poleg svetilk ima postaja tudi USB izhod, ki omogoča polnjenje vaših pametnih telefonov, tablic in drugih naprav.

Enostavna uporaba: Napajalna postaja je enostavna za uporabo in prenosljiva. Opremljena je s priročnim ročajem za prenašanje in preprostim vmesnikom za vklop/izklop svetilk.

Trajna konstrukcija: Izdelana je iz trpežnih materialov, ki so odporni na vremenske razmere, kar omogoča uporabo v različnih okoljih.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, avanturist ali potrebujete zanesljiv vir električne energije v nujnih primerih, je ta baterijska solarna napajalna postaja odlična izbira za vas. Zagotovite si svoj vir energije, kjerkoli in kadarkoli, ter ostanite povezani in osvetljeni.

Za naročilo pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 36
ali pritisnite na gumb več o ponudbi in oddajte spletno naročilo.
Hitra in ugodna (1,99€) dostava že naslednji dan.
Z vami že od leta 2008.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.04.2024. ob 20:01
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
485 -krat

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija