Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) - e-Zaupnik
  • Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) - e-Zaupnik
  • Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) - e-Zaupnik

Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) - e-Zaupnik

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10806134

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Interna številka izdelka
E-Z
Stanje
novo

Opis oglasa

Celovita rešitev za posredovanje prijav o domnevnih kršitvah in nepravilnostih kot zahteva Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri).

Kaj je e-Zaupnik?

e-Zaupnik je aplikacija za vzpostavitev varne in zasebne notranje prijavne poti v organizacijah, kot to zahteva evropska direktiva (2019/1937) ter slovenski zakon ZZPri (UL št. 16/23). e-Zaupnik omogoča zaupno pošiljanje, evidentiranje in obravnavo prijav ter vso nadaljno komuniciranje med prijaviteljem (žvižgačem) in zaupnikom v organizaciji. Aplikacija je v slovenskem jeziku in deluje na vseh operacijskih sistemih ter na vseh napravah (računalnik, tablica, telefon ...).

Zakaj izbrati e-Zaupnika?

Celovita rešitev na enem mestu

Naša ponudba za rešitev in usklajenost z novim zakonom o zaščiti prijaviteljev vključuje implementacijo aplikacije za varno in anonimno vzpostavitev prijavne poti ter pravno svetovanje in strokovno podporo.

Ekipa izkušenih strokovnjakov

Našo ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki z 25-letnimi izkušnjami na področju informacijskih tehnologij, prava in varstva osebnih podatkov.

Odlična podpora in obveščanje

V naši ekipi se zavedamo, da sama programska rešitev danes ni več dovolj, ampak je programsko rešitev potrebno ustrezno podpreti še s tehnično in strokovno podporo ter seveda stalnim obveščanjem o novostih.

Podjetja ne čakajte na kazni, globe, tožbe ...

Skladno z zakonom je potrebno vzpostaviti prijavne poti za zaščito prijaviteljev do 23. 5. 2023 za zavezance v javnem sektorju in za zavezance v zasebnem sektorju z več kot 250 zaposlenimi. Za zavezance v zasebnem sektorju, ki imajo med 50 in 249 zaposlenih pa do 17. 12. 2023.

Več informacij na: https://e-zaupnik.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
15.05.2023. ob 17:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
236 -krat