Igrivo ustvarjenje z naravnimi materiali

  • Cena: 15 
  • Šifra oglasa: 5714336
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Idrija, Črni Vrh nad Idrijo
Stanje: novo

Več:

Pokličite ali pišite za dogovor!
Mobi: 031 660 686
Valter


"Večkot 300 idej za male in velike

Z vsem lahko ustvarjamo: s papirjem, perlicami, volno, blagom, plastelinom,naravnimi materiali in barvami, pa tudi s praznimi kartonskimi tulci,pločevinkami, kozarci in še marsičim, čemur sicer ne posvečamo velikopozornosti ali pa celo zavržemo. Iz vsega tega lahko z veliko domišljije innekaj ročnih spretnosti ustvarimo lepe in uporabne stvari, ki jih lahkopodarimo ali obdržimo zase.

Pričujoča knjiga je neizčrpna zakladnica idej, ki vas bo spremljala mnogo let:ob rojstnih dnevih, kot velikonočno presenečenje, božično darilo ali preprostoza vas, ker radi ustvarjate. V njej boste za vsako priložnost zagotovo našliprimerno zamisel. Nekatere od več kot 300 idej bodo všeč zasanjanim punčkam,druge pa predvsem razposajenim fantičem. Marsikaj zmorejo že petletniki, drugoje namenjeno starejšim. Pri vsaki od 47 tem je več domiselnih različic, ki nakazujejorazlične možnosti. Vsak izdelek lahko ustvarite, kot je prikazano, lahko paspremenite barvo ali material ali na novo sestaviš različne oblike, ki sovam všeč, in tako ustvarite povsem svoje izdelke.

Poleg množice idej so v knjigi tudi odlični dodatki: 17 najboljših ustvarjalnihnamigov iz oblikovalske delavnice, ilustrirana navodila po korakih, iz katerihje hitro razviden postopek, in hitri iskalnik s 7 x 7 idejami za darila indekoracije.

V knjigi najdete ideje za
USTVARJANJE S PAPIRJEM
NARAVNA ZAKLADNICA
DOMISLICE IZ LESA
VEZENO IN OVITO
VESELO PISANO USTVARJANJE
PISANO SLIKANJE, RISANJE IN TISKANJE"

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
5274 Črni Vrh
Regija
Goriška
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Igrivo ustvarjenje z naravnimi materiali
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa