• Nintendo Switch Mario Party Superstar
  • Ne zamudite priložnosti

Nintendo Switch Mario Party Superstar

Cena
53,99 €
Šifra oglasa: 8543717

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Interna številka izdelka
HAC-P-AZ82A
Stanje
novo

Opis oglasa

Mario Party Superstar za Switch

Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI ali zgoraj SPLETNA POVEZAVA:

Superzvezdniška zbirka klasičnih prizorišč z Nintenda 64! Kličemo vse superzvezde! Mario Party se vrača s petimi klasičnimi prizorišči iz iger Mario Party na Nintendu 64. Na Peachini rojstnodnevni plošči iz izvirnega Partyja led sreča rože, na vesoljski plošči pa je treba paziti na števec, ki naznanja Bowserjev žarek. Sreča je v Mario Partyjih opoteča, zato ne popuščajte! Vse to in tudi druge načine je mogoče igrati tudi po internetu!

Sto klasičnih miniiger se vrača z N64 in Gamecuba, vdelane pa so tudi nove! Preizkusite se v superzvezdniški zbirki miniiger iz celotne serije Mario Party. Ne glede na to, ali zbirate kovance za zvezde na plošči ali vadite v prostem načinu, je nekaj posebnega, ko zmagate v Mushroom Mix-upu ali Shy Guy Says. Vse miniigre igrate z gumbi, tako da lahko ostanete pri Joy-Conih ali pa v roke vzamete Pro Controller oziroma Switch Lite.

Zabava z bližnjimi ali oddaljenimi igralci: igrate lahko kjerkoli in kadarkoli, bodisi na enem Switchu, lokalno ali po internetu. Stanje na plošči se posname po vsaki izmeni, tako da si lahko kadarkoli vzamete pavzo in se nadaljujete pozneje. Med dirkanjem po plošči in nabiranjem zvezd z nalepkami hvalite ali karate druge igralce. Spletno večigralstvo podpirajo vsi načini, tako da lahko odigrate le nekaj miniiger ali pa maratonsko tekmo s tridesetimi izmenami. Zmaga je enako sladka in kraja zvezdic v enako zadoščenje z druge strani sveta!

Naj se zabava prične z Mariom in prijatelji!

Starostna omejitev PEGI 3+

Za NAROČILO pritisni spodaj VEČ O PONUDBI ali zgoraj SPLETNA POVEZAVA:

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
22.04.2024. ob 07:45
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
675 -krat

TECHSHOP SILVIN REŠČIČ S.P.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija