Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroška pametna ura
  • Otroška pametna ura

Otroška pametna ura

Cena
20 €
Šifra oglasa: 9675239

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam otroško pametno uro Forever KW-200. Pametna otroška ura je idealna rešitev za komunikacijo med starši in otroci, saj v kombinaciji s pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo za pametne naprave poskrbi za LBS lociranje vašega otroka. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in zvočniku ter reži za micro SIM kartico lahko uro uporabljate tudi za opravljanje telefonskih klicev, ura pa v sebi skriva tudi dodatne napredne funkcije.

Uro odlikuje velik 1.44" (3,66 cm) zaslon na dotik, ki je izjemno pregleden in enostaven za uporabo. V kombinaciji s pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo Forever KidsCare bo ura poskrbela za LBS lociranje vašega otroka kjerkoli in kadarkoli!.

Določite lahko območja gibanja in s tem posredno poskrbite tudi za varnost vašega otroka. V primeru, da bo otrok zapustil določeno cono gibanja, boste na vaš pametni telefon takoj prejeli opozorilo.

Vsestranska uporaba in veliko funkcij

Poleg ure in datuma je v uri prisotnih tudi kar nekaj pametnih naprednih funkcij: budilka, upravljanje kamere telefona na daljavo, sporočila ter obvestila aplikacij, matematična igra, telefonski imenik, oddaljeni izklop ter priročna svetilka.

V primeru, da se vaš otrok ne bo spomnil kje je pozabil uro ali pa jo boste založili, jo boste preprosto našli preko vgrajene funkcije iskanja naprave.

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
17.04.2023. ob 14:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
394 -krat