Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL
  • Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL

Otroški voziček Peg Perego 3v1 Book SL

Cena
390 €
Šifra oglasa: 6616633

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodamo lepo ohranjen in malo rabljen voziček Peg Perego 3v1 Book SL. Voziček je letnik 2019 in je bil rabljen pri enem otroku. Cena novega vozička je bila nekaj čez 1000€. Najbolj enostaven voziček za zlaganje in pospravljanje v avto na trgu - z eno roko.
Modularni sistem je sestavljen iz vozička Book (podvozje in športni sedež), avtosedeža Primo Viaggio SL, košare Culla Elite in torbe.

OPIS PROIZVAJALCA:

Voziček Book Elite je voziček s popolno opremo. Ima obrnljiv športni sedež, ki se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen. Prednje varovalo je oblečeno v eko-usnje.Zloži se kompaktno, preprosto in samo z eno roko kot knjiga, tudi kadar v naročju držite otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim športnim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo.

Edinstveno podvozje mu omogoča brezskrbno vožnjo po vseh terenih in v vseh vremenskih razmerah. Aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička. Voziček je izjemno enostaven za uporabo. Ergonomsko oblikovan ročaj je nastavljiv po višini, kar tudi večjim staršem omogoča udobno vožnjo. Opremljen je s prostorno in praktično košaro.

Košara Culla Elite

Je izjemno prostorna in udobna. Oblazinjena je s posebej mehkim in koži prijetni blagom. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju, saj ima nastavljivo hrbtno naslonjalo in predel za noge. Opremljena je s prešito prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom, 2 žepkoma v notranjosti košare, za majhne predmete, ki se radi zgubijo in nastavljivim ročajem, ki omogoča prenašanje košare z eno roko.Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom; lahko se jo uporablja tudi kot prenosno posteljico ali zibelko.

Primo Viaggio SL avtosedež

Avtosedež (»lupinica«) Primo Viaggio SL je homologiran kot skupina 0+, za otroke od 0 do 13 kg (od rojstva do približno 1 leta). Primo Viaggio SL je opremljen z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen, prilagaja se otrokovi telesni višini. Avtosedež Primo Viaggio SL se enostavno pritrdi na podvozje Book zahvaljujoč sistemu G-matic; z istim sistemom se pritrdi tudi na podstavke, ki so namenjeni namestitvi v avto.

Torba

Zasnovana je bila skupaj s skrbnimi mamicami, zato je dodelana do zadnje podrobnosti. Opremljena je z mehko previjalno podlogo.Sodoben dizajn omogoča, da jo lahko nosite tudi kot žensko torbico kadar ste brez vozička.

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
22.10.2021. ob 15:03
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1398 -krat