• Sony Playstation 5 VR2 | PS5 | VR očala za igralno konzolo PS5
  • Sony Playstation 5 VR2 | PS5 | VR očala za igralno konzolo PS5
  • Ne zamudite priložnosti

Sony Playstation 5 VR2 | PS5 | VR očala za igralno konzolo PS5

Cena
449 €
Šifra oglasa: 11397073

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
91937
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/ocala-za-navidezno-resnicnost/sony-playstation-5-vr2-ps5-vr-ocala-za-igralno-konzolo-ps5/ .

PS5 VR2 Playstation 5 VR2 Očala



Naslednja generacija iger v virtualni resničnosti očal Playstation 5 VR2.
Inovativna tehnologija PlayStation VR2 Sense™ oživlja čustva in potopitev z nežnimi vibracijami naglavne slušalke, 3D-zvočno tehnologijo in inteligentnim sledenjem očem v kombinaciji z zaznavanjem dotika prstov, haptičnimi povratnimi informacijami in prilagodljivimi sprožilci kontrolerja PS VR2 Sense1.


VIDETI POMENI VERJETI
Od drobnih podrobnosti do široko odprtih razgledov, od realističnih obraznih izrazov do živih, dihajočih futurističnih svetov - procesna moč naslednje generacije konzole PlayStation®5 vam skupaj z novimi optičnimi funkcijami omogoča, da ste priča vsakemu trenutku v osupljivih podrobnostih.
Inteligentno sledenje očem Playstation 5 VR2
S sledenjem očem, ki simulira povečane čustvene odzive vašega avatarja v igri, se s soigralci izražajte na nove in realistične načine, kar daje večji občutek realizma in osebne interakcije v kooperativnih igrah ali skupinskih klepetalnicah v igrah za več igralcev.
Neverjetno ostra ostrina
Uživajte v podrobnostih, saj izostreno upodabljanje (foveated rendering) Playstation 5 VR2 poskrbi za neverjetno grafično natančnost območij v igri, na katera se osredotočajo vaše oči - obenem pa poskrbi za stabilno zmogljivost igre.
Raziščite neverjetne svetove S Playstation 5 VR2
Občutite neverjeten občutek prisotnosti v virtualnih igralnih okoljih s 110-stopinjskim vidnim poljem in nastavljivo Fresnelovo lečo, ki vam omogoča, da prilagodite razmik med lečami tako, da ustreza položaju vaših oči za optimalno sliko na zaslonu.
3D ZVOČNI POTOP
Začutite prisotnost lika, ko vam šepeta v uho, poiščite prijatelje in sovražnike po strelih ali korakih ter se obkrožite z neverjetno realističnimi zvočnimi pokrajinami, saj se zvok v igri dinamično prilagaja vašemu položaju in premikom glave1 s tehnologijo Tempest 3D AudioTech2.
ZAČUTITE NOVO DIMENZIJO IGRANJA
S tehnologijo PlayStation VR2 Sense™ v PS5 VR2 novi vznemirljivi svetovi zaživijo na edinstven in čustven način.
Povratne informacije iz naglavne slušalke
Subtilne, odzivne vibracije naglavne slušalke1 iz enega samega vgrajenega motorja ustvarjajo edinstven, inteligentno otipljiv element igranja, od sunka puščice, ki leti mimo vaše glave, do sunka hitrega vozila.

Predstavitev krmilnika PlayStation VR2 Sense

Sodelujte z virtualnimi svetovi na neverjetne nove načine s haptičnimi povratnimi informacijami1, prilagodljivimi sprožilci, natančnim sledenjem in zaznavanjem dotika prstov - vse to je vključeno v edinstveno ergonomsko obliko.
Haptična povratna informacija
Občutite realistične, podrobne odzive na vaša dejanja v igri. Od subtilnih, natančnih vibracij do intenzivnih impulzov - v roke lahko prenesete širok razpon občutkov v svetu igre in tako doživite igre PS VR2 na neverjetno otipljiv nov način.
Prilagodljivi sprožilci
Občutite napetost v tetivi, nenaden udarec orožja ali drobljenje predmeta, ko ga zmečkate v rokah, s prilagodljivimi sprožilci1, ki vsakemu krmilniku dodajo dinamični upor.
Zaznavanje dotika prstov
Iztegnite roko in se dotaknite virtualnega sveta okoli sebe s krmilniki, ki zaznajo namestitev vaših prstov - tudi ko ne pritiskate na gumb.




Playstation VR2 Očala si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=u5L9Mvh7tAk




Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi izdelki v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo si lahko ogledate na: OSTALI IZDELKI



Zakaj se nakup v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Model konzole: Playstation 5
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.08.2023. ob 00:38
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
508 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija