• ČISTILO ZA PURPEN PIŠTOLE – ODSTRANJEVALEC PU PENE 500ML
  • Ne zamudite priložnosti

ČISTILO ZA PURPEN PIŠTOLE – ODSTRANJEVALEC PU PENE 500ML

Cena
11,99 €
Šifra oglasa: 8292433

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam čistilo za Purpen pištole in odstranjevalec PU pene 500ml, vrhunski izdelek, ki bo olajšal čiščenje in vzdrževanje vaših pištol ter odstranjevanje ostankov PU pene. Ta visokokakovostno čistilo je posebej zasnovano za uporabo s Purpen pištolami in bo zagotovilo, da bodo vaše pištole vedno v optimalnem stanju.
Čistilo za Purpen pištole je izdelano iz posebne formule, ki učinkovito odstranjuje ostanke PU pene, olja, maščobe in drugih nečistoč. S svojo močno čistilno močjo bo to čistilo temeljito očistilo vaše pištole, odstranilo zamašitve in zagotovilo, da bodo delovale brezhibno.
Poleg čiščenja pištol je ta izdelek tudi odstranjevalec PU pene. S svojo posebno formulacijo bo enostavno odstranil trdovratne ostanke PU pene, ki so se morda zalepili na površine ali orodje. To vam bo prihranilo čas in trud pri ročnem odstranjevanju ostankov PU pene.
Uporaba čistila za Purpen pištole je preprosta. Najprej odstranite pištolo iz naprave in jo razstavite. Nato nanesite čistilo na dele pištole, ki jih želite očistiti, in pustite delovati nekaj minut. S pomočjo krtače ali krpe nežno očistite dele pištole, da odstranite ostanke PU pene ali drugih nečistoč. Na koncu temeljito sperite dele s čisto vodo in jih posušite.
Za odstranjevanje ostankov PU pene nanesite čistilo neposredno na površino, ki jo želite očistiti, in pustite delovati nekaj minut.
Čistilo za peno je acetonsko topilo, ki se uporablja za čiščenje nestrjene poliuretanske pene.

Posebej priporočljivo je za čiščenje pištol za distribucijo montažne in tesnilne pene. Kot potisni plin je bila uporabljena mešanica propan-butan, ki je neškodljiva za ozonski plašč.

Spletna povezava

Zemljevid

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.06.2024. ob 22:52
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1068 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija