• Potovalni polnilec Fast 2USB  QC3.0 28W 3A, hitro polnjenje, 2 USB vho
  • Ne zamudite priložnosti

Potovalni polnilec Fast 2USB QC3.0 28W 3A, hitro polnjenje, 2 USB vho

Cena
13,79 €
Šifra oglasa: 5140837

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Potovalni polnilec omogoča hitro polnjenje s tehnologijo QC 3.0, ki polni z močjo 30 W kar dve napravi hkrati. Ker zavzema malo prostora, ga boste lahko pospravili v še tako majhen žep. Ker omogoča delovanje pri zelo različni napetosti (od 100 do 240 V), je posebej primeren za potovanja.
Da boste povsem brezskrbni ob polnjenju svojih naprav kjerkoli, bo poskrbel čip za pametno polnjenje. Baterija obeh naprav, ki jih polnite bo varna, saj bo polnilec prilagajal el. tok potrebam polnjenja. Zaradi kakovostne izdelave in uporabe trpežnih in ognjevarnih materialov, boste potovalni polnilec uporabljali še dolgo.
Hitro polnjenje
Tehnologija QC 3.0 3A bo poskrbela za hitro polnjenje baterije vaše prenosne naprave.
Primerno za potovanje
Priročna velikost je le ena od lastnosti, ki vas bo prepričala. Da je potovalni polnilec zares primeren za potovanja, vas bo prepričala njegova vsestranskost. Varno namreč deluje ob velikem razponu električne napetosti (100-240 V), kar je na potovanjih še posebej pomembno.
Istočasno polnite 2 napravi
Kar dva vhoda USB omogočata, da istočasno polnite kar dve napravi. Polni z močjo 28W. Prek oranžnega vhoda boste izkoristili super hitro polnjenje (5V/3A), prek zelenega vhoda USB pa hitro polnjenje (9V2A).
Čip za pametno polnjenje
Potovalni polnilec ščiti baterijo, saj ima vgrajen čip za pametno polnjenje. Ta prilagaja električni tok potrebam polnjenja vaše naprave.
Kakovostna izdelava
Polnilec se ponaša s kakovostnimi materiali (ABS plastika z ognjevarnim PC) in odlično izdelavo (ohišje iz enega kosa). Ognjevarni materiali, iz katerih je potovalni polnilec izdelan, so odporni na visoke temperature.

Tehnične specifikacije: QC3.0, Hitro polnjenje 3A
Barva: Črna

Spletna povezava

Zemljevid

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 21:00
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
215 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija