• Čistilni kontaktni sprej 400 ml – brez olja
  • Čistilni kontaktni sprej 400 ml – brez olja
  • Čistilni kontaktni sprej 400 ml – brez olja
  • Ne zamudite priložnosti

Čistilni kontaktni sprej 400 ml – brez olja

Cena
9,99 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 11199339

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
28574
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam naš izjemno učinkovit čistilni kontaktni sprej brez olja! Ta visokokakovosten izdelek je zasnovan posebej za čiščenje električnih kontaktov, stikal, konektorjev in drugih električnih komponent. Z našim čistilnim kontaktnim sprejem boste dosegli brezhibno delovanje električnih naprav, odpravili težave s slabim stikom in podaljšali življenjsko dobo električnih komponent.
Kaj ločuje naš čistilni kontaktni sprej brez olja od drugih na trgu? Prvič, naša posebna formula zagotavlja temeljito čiščenje in odstranjevanje oksidacije, umazanije, prahu in drugih nečistoč s površine električnih kontaktov. Sprej prodre globoko v kontakte in jih očisti, kar izboljšuje prevodnost in zmanjšuje možnost za nastanek slabe povezave.
Drugič, naš čistilni kontaktni sprej je brez olja, kar pomeni, da ne pušča mastnih ostankov ali madežev na električnih komponentah. To je še posebej pomembno pri občutljivih elektronskih napravah, kjer je pomembno ohraniti čistost in prevodnost kontaktov.
Poleg tega je naš čistilni kontaktni sprej tudi izjemno vsestranski. Lahko ga uporabljate na različnih vrstah električnih komponent, vključno s stikali, konektorji, potenciometri, releji in drugimi. Ne glede na vrsto električne komponente, naš sprej bo poskrbel za temeljito čiščenje in izboljšanje delovanja.
Ne zapravljajte več časa in energije pri ročnem čiščenju električnih kontaktov. Naš čistilni kontaktni sprej brez olja je nepogrešljiv pripomoček, ki vam bo prihranil čas, izboljšal delovanje električnih naprav in podaljšal njihovo življenjsko dobo. Ne odlašajte, temveč si zagotovite svojo stekleničko že danes!
Zmanjša kontaktni upor in izgubo moči.
Čisti in vzdržuje električne kontakte dlje časa.
Ne korodira.
Ne vsebuje ostankov.
Ne vsebuje olja.
Neprevoden.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
28.04.2024. ob 23:17
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
120 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija