Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • POSLUŽEVALEC STROJEV IN NAPRAV - M/Ž

POSLUŽEVALEC STROJEV IN NAPRAV - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10826224

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Velenje, Velenje
Interna številka izdelka
OV85620

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: POSLUŽEVALEC STROJEV IN NAPRAV - M/Ž
Naziv delodajalca: FORI PRODUCTS, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Prešernova cesta 1 A, 3320 VELENJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PLEVNIK JASNA, 03 898 47 00, foritajnistvo@forigroup.com
Opis del in nalog: - PRIPRAVLJA STROJ, ORODJE, MATERIAL IN DRUGE PRIPOMOČKE ZA DELO PRIPRAVLJA OBDELANEC ZA IZDELAVO IZBIRA PARAMETRE OBDELAV SVETUJE PRI IZBIRI PARAMETROV OBDELAV IZVAJA NAJZAHTEVNEJŠE STROJE OBDELAVE SKLADNO S PREDPISANO TEHNOLOGIJO IN PREDPISI OZ. NA OSNOVI IZKUŠENJ KONTROLIRA TOČNOST IZDELAVE GLEDE NA TEH. DOKUMENTACIJO OZ. GLEDE NA MESTO VGRADNJE
- PRILAGAJANJE DELOV USPOSABLJA DRUGE DELAVCE ZA IZVAJANJE SPECIALNIH STROJEV OBDELAV SE DODATNO IZOBRAŽUJE ZA SVOJE DELOVNO PODROČJE EVIDENTIRA OPRAVLJENO DELO IN POTREBO MATERIALA ALI DELOV, SPROTI SPOROČA PREDPOSTAVLJENIM O OKVARAH, ZASTOJIH, NEZGODAH IN DRUGIH POSEBNOSTI OPRAVLJA DRUGE NALOGE, KI SO NUJNE IN ZA KATERE JE USPOSOBLJEN DELO POTEKA V DVEH IZMENAH


UE delovnega mesta oziroma dela: VELENJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 3 mesece
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: Nudimo: zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve nove pogodbe, konkurenčno in stimulativno plačilo delo v mednarodnem podjetju z več kot 30 – letnimi izkušnjami v proizvodnji izdelkov iz pločevine in plastike možnost napredovanja lokacija dela: Velenje.



Prijava je mogoča do: 20.04.2023
Poskusno delo: 1 mesec

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).
Oglas je objavljen
23.03.2023. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
19 -krat