SREDNJI ŠNAVCER POPER SOL, mladiči odlične ocene

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 4175322
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Izven Slovenije - Hrvaška, Zagrebška, Dugo Selo

Več:

Mladiči odlične nagnjenosti, rojeni 10.05.2020, iz izjemno kakovostne razstave prikazujejo starše z visokimi ocenami in številnimi naslovi.

Moško ime: Jordan, Saltus ze Zahrabske, rojen 04.07.2017.
Naslovi : JUNIOR CHAMPION OF CROATIA, JUNIOR CHAMPION OF BIH, JUNIOR CHAMPION OF FBIH, CHAMPION OF CROATIA, CHAMPION OF BIH, CHAMPION OF FBIH, JUNIOR CLUB WINNER 2018, CLUB WINNER 2020, ZAGREB JUNIORWINNER 2018, SLOVENIAN WINNER 2020, CRUFTS QUALIFIED 2020, HDA.

Žensko ime: Casja, rojena 4. februarja 2018.
Naslovi: 1XCAC, 1XCACIB, 1XBEST OF OPPOSITE SEX

Mladiče je mogoče po prvem cepljenju, torej po 19.06.2020, videti v Dugom Selu (20 km od Zagreba). Rezervacije so možne po telefonu.
V leglu sta 3 moška in 2 ženska mladiča, (2 ženke so rezervirane).
Prevzem urejenih in kopanih mladičkov v novem domu načrtujemo okoli 10. julija 2020.
Mladičke predamo s spremljajočo dokumentacijo (dokumentacija hrvaškega kinološkega kluba - rodovnik, veterinarsko knjižico - EU putovnica) in obveznimi cepivi, čipiranimi, očiščenimi pred zajedavci. Izključno v dobrih rokah.
Dodatne poizvedbe so možne po telefonu, Viberju ali WhatsApp, pošti: mladen.simunec.hr@gmail.com

Osnovne značilnosti srednjega šnavcerja:
Srednji šnavcer je pes z ostro dlako in ostrim umom, primeren tako za hišnega ljubljenčka kot za delovnega psa, izvorna država je Nemčija.
KRATEK ZGODOVINSKI PREGLED:
Srednji šnavcer je bil prvotno v južni Nemčiji uporabljen kot stabilen pes, saj se je v družbi konj počutil kot doma. Burno je opazoval vse glodavce, da jih v hipu napadejo in uničijo. To si je prislužilo ime "lov na podgane". Ko je bil leta 1895 ustanovljen klub Pinscher Schnauzer, je bil registriran pod imenom "Wirehaired Pinscher".
SPLOŠNI VIDEZ:
Srednja višina, močna, bolj založena kot vitki, ostri lasje.
POMEMBNE POMOČI:
Kvadratne oblike, višina v vihru je skoraj enaka dolžini telesa. Dolžina glave (merjena od konice nosu do vratu vratu) ustreza polovici dolžine zgornje črte telesa (merjeno od grebena korena repa).
VEDENJE / TEMPERAMENT:
Značilne lastnosti so njegov živahen temperament, v kombinaciji z umirjenostjo. Značilna je njegova dobra narava, igrivost in dobro zvestoba svojemu gospodarju. Obožuje otroke, je nepotesen, vedno na straži, a ne glasen. Visoko razvita intuicija, inteligenca, sposobnost učenja, neustrašnost, vzdržljivost in odpornost na vremenske razmere in bolezni dajejo Srednjemu Schnauzerju vse pogoje nadpovprečnega družinskega psa, psa čuvaja in spremljevalca, obdarjen s kakovostmi delovnega psa.

Lokacija oglasa SREDNJI ŠNAVCER POPER SOL, mladiči odlične ocene
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa