Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • INFORMATIK VII/2 (ŠIFRA DM: J017026) - M/Ž

INFORMATIK VII/2 (ŠIFRA DM: J017026) - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10745918

Osnovne informacije

Lokacija
Posavska, Sevnica, Sevnica
Interna številka izdelka
OV36763

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: INFORMATIK VII/2 (ŠIFRA DM: J017026) - M/Ž
Naziv delodajalca: DOM UPOKOJENCEV IN OSKRBOVANCEV IMPOLJCA
Naslov delodajalca: Arto 13 , 8293 STUDENEC
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VALENČAK PETRA, 07 81 61 405, kadrovska.sluzba@impoljca.si
Opis del in nalog: - NAČRTOVANJE SISTEMSKIH REŠITEV, VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE STROJNE IN PROGRAMSKE OPREME, POVEZOVANJE INFORMACIJSKIH OMREŽIJ, SODELOVANJE PRI OBLIKOVANJU POGODB Z ZUNANJIMI IZVAJALCI, PRIPRAVA IN IZVAJANJE PREDSTAVITEV ZA SODELAVCE, OBLIKOVANJE IN VZDRŽEVANJE INTERNETNE STRANI, ODKRIVANJE IN ODPRAVLJANJE NAPAK IN PROBLEMOV PRI DELOVANJU RAČUNALNIŠKIH SISTEMOV, VZDRŽEVANJE RAČUNALNIŠKIH NAPRAV, IZGRADNJA LOKALNIH RAČUNALNIŠKIH OMREŽIJ, NAMESTITEV IN KONFIGURACIJA OMREŽNE PROGRAMSKE OPREME, IZVAJANJE DRUGIH NALOG PO NAROČILU NADREJENEGA IN V SKLADU Z DELOVNIM PROGRAMOM.

UE delovnega mesta oziroma dela: SEVNICA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, programiranje - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov - zahtevno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogoji: Natančnost in zanesljivost, sposobnost vodenja manjših skupin, komunikativnost, tolerantnost, prijaznost, čustvena stabilnost, samoiniciativnost, odzivnost, sposobnost analiziranja, načrtovanja, presoje in odločanja, odgovornost, pripravljenost na dodatno izobraževanje. Delo poteka na vseh lokacijah DUO Impoljca. Enoizmensko delo. Vlogi priložiti dokazila o izobrazbi, morebitnih dodatnih usposabljanjih ipd.
Prijava je mogoča do: 05.08.2023

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/racunalnistvo-programiranje/vse-regije).
Oglas je objavljen
05.03.2023. ob 00:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
48 -krat