8-pinski in 11-pinski releji raznih napetosti (6/24/110 V)

  • Cena: 45 
  • Šifra oglasa: 5689994
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Prodam pet 6 V 2x 8-pinskih in 3x 11-pinskih AC relejev ter dva 11-pinska releja ostalih različnih napetosti. Prvi lastnik vseh. Stestirani, brezhibni, delujoči in počiščeni. Realno se mi nerabljeni valjajo v predalu že sigurno nekaj desetletij. Skoraj vsi imajo tudi pripadajoča podnožja, da se jih lahko tudi odstrani. 6 V releji pridejo še celo v svojih originalnih škatlicah. Preostala dva releja sta 1x 24 V in 1x 110 V. Podnožja so od Iskre (vijačni podstavek PD 83) in trije imajo še svoje prvotne škatlice. Čakajo že na njihove nove lastnike za uporabo v elektromehaniki, elektrotehniki ali drugih podobnih projektih. Cena v oglasu je za komplet, (okvirna) cena za kos pa recimo 5 € (3 € za podstavek).

PS: Če pa rabite ali iščete kakšne računalniške dele, mi pošljite mejl na darik3891[afna]gmail[pika]com, me pokličete oz. SMS-ajte na mobi številko, ki jo vidite zraven oglasa. To ali pa kliknete na: https://tinyurl.com/2p97278n in zveste vse.

OPOMBA: 12 V, 24 V in 220 V 11-pinski rele s pripadajočim večjim 11-pinskim podnožjem je bil že ravnokar prodan. Še zmeraj ostajajo podolgovata 8-pinska, 2x 11-pinska okrogla podnožja in ostali releji na voljo.

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Iskra Kranj
Poreklo: Slovenija
Model: ?
Konektor: 8-pinski (2 kosa) in 11-pinski (6 kosov)
Napetost: 6/24/110 V izmenično pri 50/60 Hz
Način vezave (?): Glej Slike 14 – 19 v oglasu
Velikost (dimenzije): Na Sliki 6 v oglasu
Teža: ~ 77 g/kos (rele) oz. ~ 58 g/kos (podstavek)

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6.
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
Lokacija oglasa 8-pinski in 11-pinski releji raznih napetosti (6/24/110 V)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa