Štiri 5-pinski in dva 11-pinska 24 V DC releja od Potter & Brumfield

  • Cena: 35 
  • Šifra oglasa: 5838715
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: novo

Več:

Prodam štiri 5-pinske in dva 11-pinska 24 V DC releja od Potter & Brumfield. Eden rele izmed 11-pinskih je 6 V realno. Prvi lastnik vseh. Stestirani, brezhibni, delujoči in počiščeni. Realno se mi nerabljeni valjajo v predalu že sigurno nekaj desetletij. Žal nimam pripadajočih podnožij za njih, vendar so kontakti isti kot pri UPS AGM akumulatorjih. Torej na njih pašejo ti natični kontakti MF 1563 (kot se jim reče v Elektronabavi trgovini). Releji na kontaktih lahko preklapljajo med 120 – 240 V. Preklopna napetost za samo tuljavo je 24 V.
Že čakajo na njihove nove lastnike za uporabo v elektromehaniki, elektrotehniki ali drugih podobnih projektih. Cena v oglasu je za komplet, (okvirna) cena za kos (5-pinski) pa recimo 5 € (9 €/kos za 11-pinska).

PS: Če pa rabite ali iščete kakšne računalniške dele, mi pošljite mejl na darik3891[afna]gmail[pika]com, me pokličete oz. SMS-ajte na mobi številko, ki jo vidite zraven oglasa. To ali pa kliknete na: https://tinyurl.com/2p97278n in zveste vse.

Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Potter & Brumfield
Poreklo: Milano, Italija (A.M.F. Electrica)
Model: KUP5D11 (5-pinski), KUP14DE1 (11-pinski)
Serijske številke: 2745039, 2.343.369
Konektor: 5/11-pinski
Preklopna napetost: 24 V enosmerno
Tokovna obremenitev: 0,5 A (pri 120 V enosmerno na kontaktih)
Ostali podatki:
- 1/6 HP, 5 A, 120 V DC
- 1/3 HP, 2.5 A, 240 V AC
Način vezave (?): Glej posamezen rele
Velikost (dimenzije): 48 x 34 mm (D x Š)
Teža: ~ 74 g/kos (5-pinski) oz. ~ 81 g/kos (11-pinski)

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6.
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
Lokacija oglasa Štiri 5-pinski in dva 11-pinska 24 V DC releja od Potter & Brumfield
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa