Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • iRobot Braava robotski čistilnik tal za stanovanje, pomivalec
  • iRobot Braava robotski čistilnik tal za stanovanje, pomivalec

iRobot Braava robotski čistilnik tal za stanovanje, pomivalec

Cena
90 €

+ 4,87 € dostava

+ 3,60 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 12340609

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Prule
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam, sesalec. Rabljen. Nova baterija.

iRobot Braava 390t Robot Mop
Čistejša tla. Vsak dan. Vse s pritiskom na gumb. Braava® opravi mokro čiščenje. Vi pa živite. Robot za mokro čiščenje tal in svež dom, vsak dan. Vsakodnevni prah in umazanija lahko čiščenje vašega doma spremenita v neskončno opravilo. Braava 390t je polnilni robot za mokro čiščenje, ki lahko sam pomije več sob in velikih površin. Z Braava 390t lahko tla preprosto mokro pobrišete ali pometete: izberite mokro krpo, s katero vsak dan pobrišete umazanijo, ali suho krpo, s katero lahko vsak dan učinkovito pometete prah, umazanijo, lase in alergene. Brez napora uživajte v sveže pobrisanih tleh. Naša tehnologija pa ni samo v robotih. Gre za vas – in iskanje boljših načinov, ki vam bodo pomagali narediti več. Že več kot 30 let je iRobot® svetovni pionir v industriji robotike in izdelkov široke uporabe. Naši robotski sesalniki Roomba® so zasnovani z inovativno tehnologijo in s strokovnim znanjem robotike, da vam lahko ponudimo izdelke, ki so optimizirani za temeljito čiščenje tal.
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
Robotski Mop (pomivalec tal) za večje sobe ali prostore, ki ga je razvila znamka z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju robotskih inovacij.
Večje prostore temeljito očisti, zahvaljujoč pomivanju s trikratnim hodom iAdapt® 2.0 z Navigacijsko kocko, ki napravi Braava® pomaga slediti, kje je že bila.
Zasnovan je za vse trde talne površine, vključno z laminatom, lesom, s ploščicami in kamnom.
Izberite gibanje z enim hodom za čiščenje umazanije, prahu, dlak hišnih ljubljenčkov in alergenov (do 92 m2) ali gibanje s trojnim hodom (do 33 m2)
Priložene so štiri krpe za čiščenje iz mikrovlaken za večkratno uporabo – ena suha krpa in ena vlažna krpa za pomivanje.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
31.03.2024. ob 17:40
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
151 -krat