Selitveni servis SELITVE.SI - po vsej Sloveniji

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2209754
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija ponudnika storitve: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Savlje
Dodatne regije izvajanja storitve: Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna Slovenija, Koroška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Posavska, Primorsko-notranjska, Savinjska, Zasavska

Več:

Selitveni servis SELITVE.SI - delujemo po vsej Sloveniji in opravljamo prevoze tudi po tujini.

Imamo poslovne enote v mestih: Ljubljani - Koper - Maribor in z njih startamo tudi v vsa ostala mesta po Sloveniji. Imamo lasten vozni park in selilce z večletnimi izkušnjami. Storitve opravljamo že več kot 15 let, tako da imamo vse potrebne izkušnje v selitvah, prevozih, montaži pohištva, zaščiti blaga za transporte, selitvah težjih bremen kot npr. klavirji, sefi, blagajne, itd...

Opravljamo tako celotne selitve "na ključ" kot tudi samo kombi prevoz posameznega pralnega stroja ali odvoz samo kavča na lokalno deponijo.

Vozni park imamo od malega dostavnika, kombi vozil, prikolic, malega kamiona in velikega kamiona z dvižno platformo nosilnosti 1000kg s katero lahko nudimo tudi prevoze paletnega blaga.

V primeru medterminskih izselitev in vselitev ali adaptacij stanovanj, kjer ne veste kaj s stvarmi v vmesnem obdobju - pa imao v Ljubljani tudi centralno skladišče, kjer nudimo skladiščenje blaga.

Kakršnekoli dodatne informacije smo z veseljem dosegljivi od ponedeljka do petka od 8.30 do 17.30 ure preko telefonske številke 040 564 421 ali kadarkoli preko elektronske pošte info(a)selitve.si, kjer vam odgovorim v najkrajšem času.


Pokličite nas... in dogovorili se bomo! Veselimo se sodelovanja z vami!

Telefon: +386 (0)40 564 421
Uradna internetna stran: http://www.selitve.si
Spremljajte nas lahko tudi preko FB: http://www.facebook.com/selitve

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa Selitveni servis SELITVE.SI - po vsej Sloveniji
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa