Servis računalnikov Maribor - MojServiser

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2210758
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija ponudnika storitve: Podravska, Maribor

Več:

Servis računalnikov Maribor – Moj Serviser vam ponuja celovito rešitev na področju servisa, nadgradnje in vzdrževanja vašega računalnika. V preteklih letih smo na tem področju nabrali dragocene izkušnje, ki jih uspešno uporabljamo pri svojem delu. Da bi strankam zagotovili kvalitetne storitve, nenehno spremljamo razvoj na trgu informacijske tehnologije in se ustrezno dodatno izobražujemo.

S svoji strankami si prizadevamo zgraditi trden in verodostojen odnos, kajti le zadovoljna stranka, daje našemu podjetju dodano vrednost in možnost za rast in nadaljnji razvoj.

Na področju servisa in vzdrževanja smo v preteklih letih nabrali dragocene izkušnje, ki jih uspešno upravljamo pri svojem delu. Da bi strankam zagotovili, kar se da kvalitetne storitve, nenehno spremljamo razvoj na trgu informacijske tehnologije in se ustrezno dodatno izobražujemo.

S svoji strankami si prizadevamo zgraditi trden in verodostojen odnos, kajti le zadovoljna stranka, daje našemu podjetju dodano vrednost in možnost za rast in nadaljnji razvoj.

Naše storitve so:

- popravila stacionarnih in prenosnih računalnikov;
- namestitev operacijskega sistema, gonilnikov ter programske opreme;
- odstranitev virusov in vohunskih programov;
- zamenjava ekrana/zaslona na prenosnem računalniku;
- zamenjava strojne opreme;
- ostala diagnostika.

RAČUNALNIKE IN OPREMO SPREJEMAMO TUDI PO POŠTI !

V mesecu marcu 2017 smo odprli novo poslovno enoto. Najdete nas na Cankarjevi ulici 10 v Mariboru, kjer vas pričakujemo vsak delovnik med 8.00 in 15.00. Telefonska številka v poslovni enoti je 070/609-113.

Izven delovnega časa pa smo kadarkoli dosegljivi (tudi med vikendom) na telefonski številki 040/267-907.

www.mojserviser.com

servis računalnikov, Maribor, računalniški servis, računalniški servis Maribor, servis računalnikov Maribor, servis prenosnikov, vzdrževanje računalnikov

Stik

PRO.NET DOMEN ŠEŠERKO S.P.
Naslov
Pekrska cesta 4
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija