Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DIREKTOR - M/Ž

DIREKTOR - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 11577236

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
PA99840

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIREKTOR - M/Ž
Naziv delodajalca: DOM POD GORCO, družba za bivanjsko oskrbo, d.o.o.
Naslov delodajalca: Pekrska cesta 56 , 2000 MARIBOR
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: METHANS TATJANA, 02 4805626, kadrovska@dompodgorco.si
Opis del in nalog: - ZASTOPANJE DRUŽBE, ORGANIZIRANJE IN VODENJE DELOVNIH PROCESOV IN POSLOVANJA DRUŽBE, SKRB ZA ZAKONITOST POSLOVANJA DRUŽBE, PRIPRAVA STRATEGIJE IN RAZVOJNE POLITIKE DRUŽBE, PRIPRAVA LETNEGA POROČILA IN LETNEGA PLANA DRUŽBE, ODLOČANJE O INVESTICIJAH DRUŽBE SKLADNO Z GOSPODARSKIM LETNIM NAČRTOM, IZVRŠEVANJE SKLEPOV SKUPŠČINE IN NADZORNEGA SVETA, DRUGA PODOBNA OPRAVILA NA PODLAGI INDIVIDUALNE POGODBE O ZAPOSLITVI.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 48 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 8 let
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno
Drugi pogoji: Visoka strokovna ali univerzitetna izobrazbo družboslovne, ekonomske, zdravstvene ali medicinske smeri. Najmanj 8 let delovnih izkušenj, od tega 5 let na vodilnih delovnih mestih podobne zahtevnosti. Opravljen program za vodenje socialno varstvenega zavoda. Nekaznovanost za katerokoli kaznivo dejanje. Sposobnost organiziranja in vodenja. Komunikativnost, tolerantnost, prijaznost, čustvena stabilnost in iniciativnost. Kandidati morajo pisni vlogi priložiti dokazilo o dokončani izobrazbi, dokazilo o delovnih izkušnjah, ustrezno potrdilo iz kazenske evidence in dolgoročni razvojni program družbe. Kandidati se morajo prijaviti na razpis v roku 15 dni po njegovi objavi. Za pravočasno se štejejo vloge, ki so priporočeno poslane po pošti najpozneje petnajsti (15) dan po objavi razpisa. Za direktorja je lahko imenovan tudi kandidat, ki nima opravljenega programa za vodenje socialno varstvenega zavoda, mora pa ga opraviti najkasneje v enem letu od začetka opravljanja nalog direktorja. Vloga s prilogami naj se pošlje po pošti, priporočeno na naslov: Nadzorni svet družbe DOM POD GORCO d.o.o., Pekrska cesta 56, 2000 Maribor, s pripisom "NE ODPIRAJ - prijava na razpis za direktorja".
Prijava je mogoča do: 10.10.2023

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/socialne-storitve/vse-regije).
Oglas je objavljen
27.09.2023. ob 00:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
40 -krat