Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Victron SmartSolar MPPT 100/30 bluetooth
  • Victron SmartSolar MPPT 100/30 bluetooth
  • Victron SmartSolar MPPT 100/30 bluetooth

Victron SmartSolar MPPT 100/30 bluetooth

Cena
139,99 €
Šifra oglasa: 12392558

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje
novo

Opis oglasa

041 741 861

Solarni polnilnik zbira energijo iz vaših solarnih panelov, in jo shrani v vaš akumulator. Z uporabo najnovejše, najhitrejše tehnologije, SmartSolar povečuje ta donos energije, jo inteligentno poganja, tako da v najkrajšem možnem času doseže polni naboj. SmartSolar vzdržuje stanje akumulatorja in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

MPPT: Ultra hitro sledenje točki največje moči
S stalnim spremljanjem napetosti in izhodnega toka vaših solarnih (PV) panelov, MPPT tehnologija zagotavlja, da se vsaka kaplja razpoložljive energije zbere in shrani. Prednost tega je najbolj vidna, ko je nebo delno oblačno, pri čemer se intenzivnost svetlobe nenehno spreminja.


Daljinsko upravljanje in nadzor
Daljinsko spremljajte in nadzorujte obširne značilnosti vašega polnilnika SmartSolar MPPT z vgrajenim Bluetooth-om, tako da ga povežete z vašim pametnim telefonom ali drugo napravo prek VictronConnect. Če je vaša namestitev povezana z internetom z napravo GX, zagotavlja portal za upravljanje Victron Remote Management (VRM) dostop do polne moči vašega MPPT-ja, kadarkoli, kjerkoli; tako VictronConnect kot VRM uporabljate brezplačno. Za daljinske namestitve boste lahko spremljali vaš MPPT tako, da se povežete z GlobalLink 520, tudi kadar v bližini ni internetnih povezav.

Zemljevid

Oglas je objavljen
06.05.2024. ob 07:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
130 -krat