Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Jean Klebert Fit Slim fitnes naprava z infrardečim programom

Jean Klebert Fit Slim fitnes naprava z infrardečim programom

Cena
1.990 €
Šifra oglasa: 1744969

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Trebnje, Trebnje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

IR naprava Slim Fit Jean Klebert kombinira fizično gibanje s toploto IR žarkov.

Toplota infrardečega žarka lahko prodre do 10-15 mm v notranjost tkiva in je zaradi tega še posebej primerna za izgorevanje maščob, hitrejšo cirkulacijo in odstranjevanje toksinov iz telesa.

Vsak, ki bo opravil telesno dejavnost in imel zraven nastavljeno IR svetlobo, bo izgubil še več centimetrov, saj termično delovanje traja do 48ur.

Zmanjšali boste maščobno maso in okrepili mišice.

Slim Fit je profesionalni eliptični model, ki združuje že znane funkcije (prednastavljeni programi hujšanja in nastavljanje jakosti vadbe) skupaj z IR toploto na zadnjici, nogah in trebuhu. Ergonomski položaj velikega zaslona in velike tipke vam omogočajo nastavitev, ki vam bo najbolj prijala in pokazala največ rezultatov.

IR toplota pospešuje metabolizem v vašo korist, saj izgubljate maso in hkrati oblikujete telo. Omogoča zmanjševanje celulita in pomarančne kože. Kože lepo učvrsti in vam prihrani kar nekaj centimetrov.

S Slim Fitom se intenzivnost IR toplote sorazmerno zniža, če se vam preveč poveča srčni utrip ali telo preveč obremenjujete in ste pod prehudim naporom.


Napravo si je mogoče ogledati v našem prodajno-razstavnem salonu na Temeniški poti 6 v Trebnjem.


Prikaz delovanja Slim Fit naprave.


Za morebitna vprašanja ali za več informacij nas lahko pokličete 051 883 444 ali nam pošljete povpraševanje za ShapeART na prodaja@art-kozmetika.com.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
09.01.2018. ob 14:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1619 -krat