• Brezžični EMOS termostat P5616OT
  • Brezžični EMOS termostat P5616OT
  • Brezžični EMOS termostat P5616OT
  • Brezžični EMOS termostat P5616OT
  • Ne zamudite priložnosti

Brezžični EMOS termostat P5616OT

Cena
67,92 €
Šifra oglasa: 8114393

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

PROGRAMLJIV BREZŽIČNI TERMOSTAT P5616OT
Privoščite si popolno toplotno udobje in nadzor nad ogrevanjem ter hlajenjem doma in v pisarni. Termostat omogoča zanesljivo regulacijo ogrevalnih in hladilnih sistemov ter programiranje kar šestih temperaturnih sprememb na dan. Na ta način se povsem prilagodi vašemu življenjskemu ritmu skozi vso leto. Po zaslugi brezžične izvedbe referenčni prostor lahko spreminjate. Prednost je osvetljen zaslon, enostavno upravljanje, nastavitev temperature v območju od 5 °C do 35 °C in funkciji Dopust ter Lock. Priključite lahko kotel, ki podpira komunikacijo OpenTherm in klasično stikanje preko stikalnega kontakta (releja).


Nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C
Termostat nadzoruje idealno temperaturo namesto vas in zagotavlja prijeten občutek brez dragih in nezdravih toplotnih šokov. Nastavite želeno temperaturo od 5 °C do 35 °C, in sicer že po 0,5 °C. Trenutno temperaturo v prostoru termostat meri v območju od 0 °C vse do 40 °C in na 0,1 °C natančno. Zaščita proti zmrzovanju preprečuje poškodovanje ogrevalnega sistema zaradi mraza v objektih, ki se jih pozimi redno ne ogreva.


Podpora komunikacije OpenTherm
Termostat lahko priključite h kotlu, ki podpira komunikacijo OpenTherm. Prednost je regulacija ne samo temperature v prostoru, temveč tudi temperature vode v sistemu in druge spremenljivke. Do stikanja prihaja s pomočjo OT in s pomočjo releja. Večina termostatov ima ali samo izhod OT ali izhod rele. Termostata Emos P5606OT in P5616OT imata za priključitev na kotel oba izhoda.


Pregleden osvetljeni zaslon
Zaslon odlikujeta preglednost in izrazita osvetlitev, kar omogoča enostavno in intuitivno upravljanje termostata. Po zaslugi velikih številk na zaslonu enostavno preberete trenutno in nastavljeno temperaturo ali programirate časovni načrt ogrevanja. Osvetlitev omogoča upravljanje termostata tudi v temi ali v slabših svetlobnih pogojih.


Funkcija Lock (otroško varovalo)
Dajate stanovanje v najem ali imate penzion? Naj vas nikar ne skrbijo nepooblaščeni posegi v nastavljeno temperaturo ogrevanja ali hlajenja. Funkcija Lock termostat lahko »zaklene« in zagotovi vaš 100% nadzor, ker dovoljuje, da se termostat upravlja samo po vnosu varnostne dvojne kombinacije. Funkcija Lock je torej zelo koristna kot otroško varovalo.


Programiranje in pametne funkcije
Termostat vam omogoča programirati do 6 različnih uporabniških temperatur na dan in si na ta način privoščiti idealno temperaturo natančno po vaših željah in potrebah. Funkcija umerjanje temperature glede na drugi referenčni termometer zagotovi nastavitev natančno takšne temperature, katere ste vajeni. S pomočjo načina Dopus izberete konstantno temperaturo za daljše obdobje.


Brezžična povezava in doseg do 100 metrov
Komunikacija med stikalno in upravljalno enoto poteka brezžično v dosegu 100 m omogoča uporabo termostata tudi v večjih prostorih – družinskih hišah, stanovanjih in pisarnah. Signal se prenaša radijsko na frekvenci 868 MHz. Delovanje povezave preverite s preizkusom na stikalni enoti. Največji doseg 100 m se nanaša na odprte prostore. V notranjih prostorih doseg lahko pade, ker so signalu na poti stene ali druge ovire.


Napajanje z 2 baterijami AA
Brezžični termostat napajajo dve bateriji 1,5 V AA. Na potrebno zamenjavo baterij vas opozori indikator stanja baterije. Bateriji sta priloženi tako kot dva vijaka in dva zidna vložka, potrebna za pritrditev termostata na steno.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.05.2024. ob 16:39
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
898 -krat

EURODISKONT - Cenejši Spletni Nakupi

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi