Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KURIR - M/Ž

KURIR - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10839883

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
OV95246

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KURIR - M/Ž
Naziv delodajalca: PDP LOGIS, logistične storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Kotnikova ulica 5 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SKRBINŠEK VERONIKA, 059 980 119, info@pd-pavkovic.si
Opis del in nalog: - DELO KURIRJA V NAŠEM PODJETJU SE PRIČNE OB CCA: 6:00 URI ZJUTRAJ. NAJPREJ KOLEKTIV SKUPNO RAZLOŽI PAKETE, KATERI PRIDEJO IZ GLAVNE SORTIRNICE (HUB). PAKETE SE IZROČI NA TEKOČI TRAK, KJER NA TO KURIRJI PREVZEMAJO PAKETE (TEŽA OD 0,1 KG
- 10 KG), KI SO NAMENJENI ZA DOSTAVO NA DODELJENEM TERENU DOSTAVE. NA TO SE PAKETI S POSEBNO NAPRAVO
- SKENER, ODČITAJO IN SE TAKO UGOTOVI, DA SO PAKETI PRIŠLI V DEPO. NA TO KURIR IZVEDE DOSTAVO PAKETOV IN POBIRANJE PAKETOV POSLOVNIH PARTNERJEV NA SVOJEM TERENU. PO VRNITVI IZ TERENA SKUPINE (PO 3 KURIRJI, OSTALI SO TISTI DAN PROSTI), NALOŽIJO POBRANE PAKETE NA KONTEJNER (SWOP), KI GA NA TO ODPOŠLJEMO V GLAVNO SORTIRNICO.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Drugi pogoji: 1. Kandidat mora biti deloven, lojalen in skrben, posebej zato, ker bo upravljal z novim službenim vozilom, službenim telefonom in službenim skenerjem. 2. Kandidat mora biti pošten in zanesljiv, saj bo rokoval tudi z paketi različnih vrednosti, rokoval z POS terminalom in sprejemal plačilo po prevzetju. 3. Za zaposlitev je pogoj, da kandidat predloži - potrdilo o nekaznovanosti in - potrdilo da ni v kazenskem postopku. 2. Izplačilo plače je sestavljeno na sledeč način: osnovno neto izplačilo: 1.100,00 EUR + do 300,00 EUR stimulacije (urejenost kurirja, snažnost službenega vozila, prijaznost do strank, kvaliteta dostave glede na pravila, večino zaposlenih dosega polno stimulacijo).
Prijava je mogoča do: 23.04.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
26.03.2023. ob 00:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
66 -krat