• Potopna črpalka za poplavljene kleti + 20m cevi
  • Potopna črpalka za poplavljene kleti + 20m cevi
  • Ne zamudite priložnosti

Potopna črpalka za poplavljene kleti + 20m cevi

Cena
249 €
Šifra oglasa: 11385480

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, BTC
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam našo visoko zmogljivo potopno črpalko za odpadno vodo!

Odkrijte vrhunsko rešitev za vse vaše potrebe po črpanju vode z našo napredno potopno črpalko za odpadno vodo. Zasnovana za odličnost, je ta črpalka oblikovana za zagotavljanje izjemne zmogljivosti in zanesljivosti v vsaki situaciji.

Močna in Učinkovita  Doživite moč našega 500W motorja, ki brez napora obvladuje tako črpanje čiste kot tudi umazane vode. S maksimalno hitrostjo pretoka 200L/min (12m3/h) vas bo navdušila s sposobnostjo obvladovanja tudi najtežjih izzivov črpanja.

Brezkonkurenčna Vsestranskost Od poplavljenih območij do bazenov, ribnikov in še dlje, je naša črpalka vaša rešitev za vse. Oblikovanje višje osnove zagotavlja, da se usedline ne zamašijo, kar omogoča učinkovito črpanje čiste ali umazane vode. Priložen priključek za vrtno cev pomeni, da jo lahko takoj začnete uporabljati za takojšnje rezultate.

Zgrajena za Trajnost  Izdelana z visokokakovostnimi materiali, vključno s trpežno konstrukcijo iz litega železa, je naša črpalka zasnovana za preizkušanje časa. Trpežen lopatničar lahko zdrobi najtrše delce, kar zagotavlja neprekinjeno, zanesljivo delovanje. Čisti bakreni motor in vrhunski ležaji zagotavljajo gladko delovanje, minimalen hrup in dolgo življenjsko dobo.

Napredna Zaščita pred Pregrevanjem  Se bojite pregrevanja? Naša črpalka je opremljena z napredno zaščito pred pregrevanjem, da zagotovi daljšo življenjsko dobo. Ta funkcija ščiti črpalko pred pregrevanjem in podaljšuje njeno trajnost, kar vam prinaša mirnost pri vsaki uporabi.

Popoln Paket  V paketu boste našli vse, kar potrebujete, vključno s samo potopno črpalko za odpadno vodo. Premišljeno vključeni električni vtič, plavajoči stikalo in izbirni adapter za cev olajšajo nastavitev, tako da lahko začnete črpati v najkrajšem možnem času.

Nadgradite svojo izkušnjo črpanja vode še danes z našo potopno črpalko za odpadno vodo. Pripravite se, da boste doživeli vrhunsko zmogljivost, brezkonkurenčno vsestranskost in dolgotrajno zanesljivost. Ne glede na to, ali gre za poplavljeno območje ali vrtne projekte, je naša črpalka vaš popoln partner. Naročite zdaj in vsako nalogo črpanja spremenite v preprosto opravilo!

Tehnične Specifikacije:

Napetost: 230V, 50Hz
Moč: 0,5 kW, 0,7 KM
Višina Dvigala: 12 m (39,37 čevljev)
Maksimalni Pretok: 200 L/min (12 m3/h)
Kabel: 8 m (26 čevljev)
Dolžina Cevi: 20 m (65,6 čevljev)
Material: Litina

Paket in Vsebina:

1 x Potopna Črpalka za Odpadno Vodo

Značilnosti in Podrobnosti:

【GLAVNI PARAMETRI】- Moč: 500 W; Maksimalna Hitrost Pretoka: 200 L/min; Maksimalna Dvigala: 12 m; Napetost/Frekvenca: 230V/50Hz; Dolžina Cevi: 20 m; Material: Litina.

【IZJEMNA UČINKOVITOST】- Črpalka za čisto in umazano vodo je opremljena z bakrenim motorjem, električnim priključkom, plavajočim stikalom in izbirnim adapterjem za cev. Visoka osnova je primerna za črpanje večjih odpadkov, kar preprečuje zamašitev in zagotavlja bolj tekoče delovanje. Visokokakovostni ležaji omogočajo gladko delovanje, manj hrupa in manjše izgube.

【ZAŠČITA PRED PREGREVANJEM】- Zaščita pred pregrevanjem omogoča daljšo življenjsko dobo. Litoželezno lopatno kolo zdrži tudi najtrše delce in traja večno. Termalna zaščita preprečuje pregrevanje za podaljšano življenjsko dobo.

【RAZLIČNE UPORABE】- Višja osnova zagotavlja preprečevanje zbiranja odpadkov v jašku, kar omogoča črpanje čiste ali umazane vode. Priključek za vrtno cev omogoča takojšnjo uporabo. Izhod je prilagodljiv za večje cevi, poplavljena območja, bazene, ribnike itd.

Spletna povezava

Zemljevid

Amper Sol d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.03.2024. ob 16:42
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
699 -krat

Amper Sol d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija