Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Plošča MSI Z390-A Pro | LGA1151 | Intel 8. in 9. gen | Matična plošča

Plošča MSI Z390-A Pro | LGA1151 | Intel 8. in 9. gen | Matična plošča

Cena
99 €
Šifra oglasa: 10801485

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
69791
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/maticne-plosce/plosca-msi-z390-a-pro/ .

MSI Z390-A Pro
je robustna in zanesljiva osnovna plošča, zasnovana za vrhunske igre in ustvarjanje vsebin. Je del MSI-jeve serije Pro, ki je znana po svoji kakovosti in stabilnosti. Ta matična plošča je združljiva z Intelovimi procesorji 9. in 8. generacije, zato je primerna za uporabnike, ki potrebujejo visokohitrostno procesno moč.

MSI Z390-A Pro odlikujejo elegantna in stilska zasnova z matirano črno površino in srebrnimi poudarki. Ima štiri reže DIMM, ki podpirajo pomnilnik DDR4 z največjo zmogljivostjo 64 GB. Opremljen je tudi z dvema režama M.2, ki omogočata visoke hitrosti prenosa podatkov do 32 Gb/s.

Ta matična plošča ima izjemen zvočni sistem, ki uporablja kodek Realtek ALC892, ki zagotavlja visokokakovosten zvočni izhod za poglobljeno igralno ali multimedijsko izkušnjo. Ima tudi omrežno kartico Intel Gigabit LAN, ki zagotavlja hitro in zanesljivo internetno povezljivost.

Kar zadeva možnosti razširitve, ima MSI Z390-A Pro dve reži PCIe x16 in štiri reže PCIe x1, kar uporabnikom omogoča fleksibilnost pri dodajanju dodatnih komponent, kot so grafične kartice, zvočne kartice in omrežne kartice.

Na splošno je MSI Z390-A Pro vrhunska osnovna plošča, ki zagotavlja visoko zmogljivost računanja in stabilnost. Zaradi bogate zasnove, hitrega prenosa podatkov in izjemne kakovosti zvoka je priljubljena izbira med igričarji, ustvarjalci vsebin in profesionalci, ki zahtevajo najboljše.

Podrobnosti o izdelku
Format osnovne plošče: ATX
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
18.03.2023. ob 00:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
259 -krat