• Slovanski spomini in jubileji : 1. zvezek / uredil Fr. Ilešič
  • Ne zamudite priložnosti

Slovanski spomini in jubileji : 1. zvezek / uredil Fr. Ilešič

Cena
8 €
Šifra oglasa: 12773515

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Kalce
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Naslov Slovanski spomini in jubileji : 1. zvezek / uredil Fr. Ilešič
Vrsta gradiva zbornik
Ciljna skupina neleposlovje za odrasle
Jezik slovenski
Leto 1911
Založništvo in izdelava V Ljubljani : Matica Slovenska, 1911 (v Kamniku : A. Slatnar)
Fizični opis 138 str. ; 23 cm
Drugi avtorji – oseba Ilešič, Fran, 1871-1942
Opombe Opombe z bibliografijo na dnu str.
Predmetne oznake Šuman, Josip, 1836-1908
Apih, Josip, 1853-1911
Vošnjak, Josip, 1834-1911
Mácha, Karel Hynek, 1810-1836
Konopicka, Maria, 1842-1910
Obradović, Dositej, ok. 1742-1811
Nekontrolirane predmetne oznake slovanstvo / Slovani / kulturna zgodovina / slovanske književnosti / biografije / zborniki

Prevzem je lahko v Logatcu, Ljubljani ali po dogovoru kje vmes. Možno pošiljanje tudi po pošti na stroške kupca.
Dodatne informacije dobite na tel. št. 070/819 315
Oglejte si še ostale moje ponudbe na:
http://www.bolha.com/uporabnik/vidg5

Zemljevid

vidg5

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
25.05.2024. ob 00:21
Do poteka še
Oglas je prikazan
42 -krat

vidg5

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija