Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Leopardove želvice
  • Leopardove želvice
  • Leopardove želvice
  • Leopardove želvice
  • Leopardove želvice
  • Leopardove želvice

Leopardove želvice

Cena
300 €
Šifra oglasa: 12351025

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Ribnica, Žlebič

Opis oglasa

Ponujamo prekrasno leglo Leopardovih želvic, ki iščejo nov dom. Ta fascinantna želva prinaša eksotično lepoto v vaš dom. Leopardova želva je aktivna in radovedna vrsta, ki bo prinesla veliko veselja in zabave v vaš dom.


- **Starost:** 1 leto
- **Barva:** Barvni vzorec podoben leopardji dlaki
- **Velikost:** Odrasli leopardovi kopenski želvi dosežejo velikost od 30 do 40 cm v dolžino oklopa.
- **Prehrana:** Rastlinska hrana, kot so listi, cvetovi, in zelenjava. Občasno lahko ponudite tudi sadje. Poleg tega je pomembno zagotoviti ustrezno količino kalcija in vitaminov v prehrani.
- **Stanovanje:** Potrebuje ustrezno velik terarij, ki omogoča dovolj prostora za premikanje in raziskovanje. Terarij mora imeti tudi primerno temperaturo in osvetlitev, ter možnost različnih skrivališč in plezalnih površin.
- **Nega:** Redno čiščenje terarija, zagotavljanje sveže vode za pitje ter redno hranjenje z ustrezno hrano. Potrebno je tudi zagotoviti veterinarsko oskrbo in preglede po potrebi.
- **Navade:** Leopardove želve so aktivne čez dan in rade raziskujejo svoje okolje. Potrebno je zagotoviti dovolj stimulacije in možnosti za raziskovanje ter redno gibanje.

Ta želva je prilagojena življenju v terariju in išče odgovornega lastnika, ki ji bo nudil ljubezen, pozornost in pravilno nego. Če želite dodati eksotično lepoto svojemu domu, nas kontaktirajte še danes in si zagotovite novega člana družine! Kontaktirate me lahko prek whatsapa 071250592 tam lahko pošljem še več slik in posnetkov ali pa preko telefonske številke 071250592.

Zemljevid

grmd2

Oglas je objavljen
04.03.2024. ob 04:00
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
201 -krat

grmd2