Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • HOOVER AXI AWDPD 4138LH/1-S pralno sušilni stroj
  • HOOVER AXI AWDPD 4138LH/1-S pralno sušilni stroj
  • HOOVER AXI AWDPD 4138LH/1-S pralno sušilni stroj
  • HOOVER AXI AWDPD 4138LH/1-S pralno sušilni stroj

HOOVER AXI AWDPD 4138LH/1-S pralno sušilni stroj

Cena
799,90 €
Šifra oglasa: 2365854

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Pameten, prefinjen, po vaši meri - Serija AXI
S ponosom predstavljamo AXI – pralni stroj in pralno-sušilni stroj nove generacije, prva Hooverjeva stroja, ki ju odlikuje neverjetna prilagodljivost. Zaradi inovativne umetne inteligence neverjetni AXI razume vaš govor, prepozna vaše navade pranja in vam ponudi rešitve pranja in sušenja, ki so prilagojene načinu življenja in potrebam vaše družine. AXI, ki ga odlikuje vrsta funkcij po meri, lahko povežete z brežzičnim omrežjem in upravljate prek naše aplikacije Hoover Wizard ali pa z Amazonovo pomočnico Alexo ali Pomočnikom Google.

Opis:
Najnovejši Hoover pralno-sušilni stroj ima zmogljivost pranja 13 kg in sušenja 8 kg, do 1400 obratov pri ožemanju in možnost dodatnega upravljanja preko pametnega telefona z WiFi sistemom. Stroj ima sistem samodejnega doziranja detergenta in mehčalca za do 21 pranj. Za sušenje ima na voljo različne stopnje suhosti in možnost sušenja z višjo ali nižjo temperaturo. Poleg standardnih programov pranja imate na voljo tudi funkcijo Total Care, s katero s pomočjo posebnega doziranja detergenta neposredno v perilo dosežete najboljše rezultate pranja pri nižjih temperaturah brez razvrščanja perila.

AXI predlaga
S pomočjo funkcije za vodeno pranje AXI prihrani vaš čas in vam predlaga najustreznejši program. S to funkcijo se tudi shranijo najpogosteje uporabljeni in najpriljubljenejši programi – tako boste lahko naslednjič še hitreje in lažje izbrali tistega, ki ga potrebujete.

AXI napoveduje
S tehnologijo geolociranja AXI preveri vremensko napoved in določi najboljši čas pranja, pri tem pa zagotovi, da bo dovolj časa za sušenje perila, tako da vam ni treba skrbeti, kdaj bo deževalo.

AXI neguje
Axijev program za popolno nego vam omogoča, da skupaj perete perilo vseh barv in vse vrste tkanin ter dosežete osupljive rezultate, hkrati pa skrbi, da so oblačila videti kot nova.

AXI samodejno odmeri
Ekskluzivni sistem Care Dose na podlagi trdote vode in izbranega programa samodejno doda ravno pravo mero detergenta in mehčalca. Količina v sistemu zadošča za do 21 pranj z odličnimi rezultati.

Total Care - brez sortiranja perila
Program vam omogoča svobodo pranja vseh vrst tkanin in barv skupaj z izjemnimi rezultati. Inovativna tehnologija Active Care ustvarja popolno kombinacijo vode in detergenta, ki prodre globoko v vlakna, kar povečuje učinkovitost odstranjevanja madežev. Sedaj lahko tako perete pri nižjih temperaturah brez izgube na kvaliteti pranja. Program je namenjen za polovično zmogljivost vašega aparata.

One-Fi
Poleg klasičnega načina upravljanja imate na voljo dodatni način pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Wizard app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko WiFi sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila: nalaganje dodatnih programov; programi po meri, s katerimi še posebej poskrbite za vaše perilo; pametna skrb - pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav; pametni zamik vklopa z začetkom ko vi želite.

Aktivni servis
Aktivni servis nudi neposredno povezavo med strojem in našo servisno ekipo, tako da lahko morebitne težave odpravimo enostavneje in učinkoviteje.

Nižja glasnost
Tehnologija tihega invertnega motorja, s katero se ponaša AXI, je zasnovana za dolgotrajno, zanesljivo delovanje z manj hrupa in tresenja med pranjem.

Vrstica o poteku programa
Vrstica o poteku programa v aplikaciji vam omogoča, da ste ves čas seznanjeni s stanjem svojega perila, saj prikazuje trenutno fazo in preostalo trajanje pranja.

Hitri program
Z enim od štirih programov za hitro pranje lahko AXI brezhibno opere katero koli oblačilo v samo 14 minutah.

Vizualni namigi
Funkcija vizualnih namigov vam z grafičnimi podobami in video posnetki daje uporabne in preproste nasvete.

Program s paro
Program s paro vam omogoča, da skrajšate čas likanja ali osvežite oblačila, ne da bi izbrali celotni program pranja.

Opomniki za letne čase
AXI vas opomni, kdaj je čas, da operete oblačila za drugi letni čas, in poskrbi, da ste pripravljeni za vsako vreme.

Okoljska učinkovitost
Vgrajena tehnologija za spremljanje okoljske učinkovitosti spremlja porabo stroja in ob koncu vsakega programa prikaže poročilo, na podlagi katerega lahko zmanjšate porabo vode in energije.

Razlaga etiket na oblačilih
Funkcija za razlago etiket na oblačilih vam pojasni simbole na etiketah oblačil in vam pomaga, da bolje poskrbite za svoja oblačila.

Zmogljivost 13 kg
Axijeva velika zmogljivost pranja vam omogoča, da vanj zložite kar 13 kg perila, zaradi česar je idealna izbira za družine.

Lastnosti:

Povezovanje: Wi-Fi + Bluetooth
Motor: Inverter
Elektronika: Smooth touch
Barva ohišja: Bela

Programi in funkcije:

Total care
Parni program (Woolmark certifikat)
Možnost zamika zagona: Z gumbom (Do 24 h.)
Število programov: 13+1
Hitro sušenje

Tehnični podatki:

Zmogljivost pranja: 13 kg
Zmogljivost sušenja: 8 kg
Najvišje število obratov: 1400 o/min
Razred energijske učinkovitosti: A
Energijski razred pranja: A
Energijski razred ožemanja: A
Poraba energije: 8,84 kWh
Glasnost med ožemanjem: 78 dB
Glasnost med pranjem: 50 dB

Dimenzije in teža:

Višina z zgornjo ploščo: 840 mm
Širina: 600 mm
Globina: 665 mm
Neto teža: 79 kg




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
02.05.2020. ob 23:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1412 -krat