Polikarbonatne plošče - prosojne kritine

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 1976697
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec

Več:

Polikarbonatne plošče so pri gradnji ali opremljanju pogosto najbolj primeren svetlobni material.

Zaradi nerazbojnih lastnosti - žilavosti - je primeren za uporabo pri svetlih strešnih kritinah, za svetlobnike in varnostne zasteklitve. Poleg majhne teže in vzdržljivosti ga imajo kupci radi, ker ga je enostavno tudi oblikovati; uporabimo orodje za les in kovino.

Najbolj poznane in uporabljane polikarbonatne plošče so ravne, večslojne plošče LEXAN, ki so izjemno lahke, vzdržljive in tudi najugodnejše. Na zalogi so do širine 210 cm in dolžin od 50 do 900 cm, 1x in 2x UV zaščitene.
Več na: Več-slojne plošče Lexan.

Valovite polikarbonatne plošče DIAMOND odlikuje dobra difuzija svetlobe ter praktično nerazbojnost. Neomejena 10-letna garancijo na točo. Za pritrjevanje niso potrebni distančniki, saj je material prožen in enostaven za montažo. Širina plošče je 104,5cm, dolžine pa do 700 cm.
Več na: Valovit polikarbonat Diamond

Polikarbonatno steklo LEXAN je nerazbojna plošča, z UV zaščito, ki jo uporabimo kot lažjo alternativno kaljenemu-lepljenemu steklu. Prevoz, obdelava in montaža so enostavni. Plošče široke do 205 cm in dolge od 50 do 710 cm so brezbarvne in na zalogi v dimljeno rjavi, sivi in mlečno beli varianti.
Več na: Polikarbonatno steklo Lexan.

Fastlock UNI so polikarbonatni paneli, široki 20 cm in različnih dolžin, ki zahtevajo le minimalen 1% padec strehe, prek njih pa se ne vijači ampak se jih pritrjuje s pritrdili. Odlična kritina z visokimi garancijami.
Več na: Panelni polikarbonat Fastlock UNI

Ker strankam radi svetujemo in predstavimo primerne rešitve, je za pripravo osnovne ponudbe dovolj že vaša ideja. Če je konstrukcija že v gradnji ali pripravljena, pa potrebujemo za točen nabor kritine in pritrdilnega materiala le njen opis z dimenzijami in vaše želje.

Materiale po naročilu razrežemo in po želji tudi ugodno dostavimo ali montiramo. V Logatcu in Mariboru delujeta prodajni skladišči. Če materiale potrebujete takoj, se najavite oziroma nas obiščite v delovnem času.

Za nasvet pri izbiri materialov

nam pišite na info@termotom.si,
nas pokličite na 01 750 12 10,
oziroma izpolnite kontaktni obrazec.

Stik

TERMOTOM d.o.o.
Naslov
IOC Zapolje IV/6
Mesto in poštna številka
1370 Logatec
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija