PRODAM PAMETNI KONDENZ. SUŠILNI STROJ Z GARANCIJO CANDY CS C8LF-S

  • Cena: 150 
  • Šifra oglasa: 8091081
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Koseze
Stanje: rabljeno

Več:

PRODAM MALO RABLJEN, KOT NOV PAMETNI KONDENZACIJSKI SUŠILNI STROJ CANDY CS C8LF-S

SUŠILNI STROJ JE BIL KUPLEN V JANUARJU 2020 IN JE V GARANCIJI IN SEVEDA PROLOŽIMTUDI RAČUN.

ZA KAKRŠNEKOLI IFORMACIJE ME LAHKO POKLIČETE NA TEL: 041 350 367

OSTALO O SAMEM SUŠILNEM STROJU SI LAHKO PREBERETE V TOVARNIŠKI PREDSTAVITVI.


PAMETNI KONDENZACIJSKI IN ODZRAČEVALNI SUŠILNI STROJ

Modrost je prava pot! Candy se zaveda, kako pomembno je uživati v svojem življenju. Nova paleta sušilnih strojev je zato narejena tako, da enostavno in pametno posuši vaša oblačila in vam tako poenostavi dnevna opravila. Tako, da boste imeli več časa zase in za tisto, kar imate najraje. Naj vam Candy vsak dan pomaga pri negi perila: rezultati bodo preprosto neverjetni. Zelena luč za udobje in enostavnost uporabe: nič več izgube časa, energije, denarja in truda. Premišljeno visoko postavljena odprtina za vrata vam bo v pomoč pri nalaganju perila v stroj in vaš hrbet ne bo več trpel. Sušilni stroji Candy Smart so tudi pametni aparati: povezljivost z NFC* tehnologijo vam enostavno in neposredno s pametnega telefona pomaga izboljšati izkušnjo nege perila. *Združljiv samo s pametnimi telefoni Android, opremljenimi s tehnologijo NFC.

NIČ VEČ BOLEČIN V HRBTU!

Candy misli na vas in nova vrata sušilca so sedaj postavljena za 3,5 cm višje kot pri standardnih sušilcih. Polnjenje in praznjenje stroja s perilom je tako udobnejše in vaš hrbet ne bo več trpel.

ZAMIK VKLOPA

S funkcijo zakasnitve vklopa lahko začetek sušenja zamaknete za največ 24 ur. Vklop zamaknite v nočne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli čas, ki vam najbolj ustreza.

OTROČJE LAHKO LIKANJE

Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna je perilo manj zmečkano.

KG DETEKTOR

Zahvaljujoč samodejni podpori nadzornega sistema KG detektor je sušilni stroj sposoben zaznati količino perila v stroju in takoj prilagoditi vse parametre sušenja – porabo energije, temperaturo in trajanje programa. Tako je zagotovljena največja učinkovitost ob minimalni porabi. Brez skrbi boste tako lahko posušili ali osvežili tudi manjše količine perila.

MOJA STATISTIKA

Z uporabo NFC tehnologije lahko s funkcijo Smart Touch s svojim pametnim telefonom (velja samo za Android) izbirate med celo vrsto uporabnih funkcij. Tako lahko na primer s funkcijo Moja statistika nadzorujete najbolj pogosto uporabljene programe in še izboljšate svoje pralne navade.

BREZ SKRBI ZA VOLNENA OBLAČILA

Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

ZBOLJŠAJTE TRAJNOST IN UPORABNOST VAŠEGA SUŠILNIKA

Naložite si aplikacijo in prejemajte koristne nasvete za popolno nego perila in preverjajte potek sušenja! Tehnologija NFC * vam omogoča, da lahko nadzirate vse dejavnosti vašega sušilnega stroja neposredno s pametnega telefona. Dostopate lahko tudi do več funkcij, kot so dodatni programi za različne potrebe ali pametni pregled. *Združljiv samo s pametnimi telefoni Android, opremljenimi s tehnologijo NFC.


PODALJŠAJTE ŽIVLJENSKO DOBO SVOJEMU SUŠILNEMU STROJU

Imejte stalen pregled delovanja vašega stroja in preverite praktične nasvete, da boste morebitne težave rešili sami. S kontrolnim ciklom lahko spremljate stanje filtrov, ključavnice vrat, sušilnega sistema, motorja, hladilnega prezračevanja in sistema za zbiranje vode. Če pride do napake, lahko aplikacija simply-Fi prepozna napako in vam pomaga najti rešitev.

VEČKOT 20 DODATNIH PROGRAMOV

Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.

GLAVNE ZNAČILNOSTI
Ime artikla / Trgovinska koda CS C8LF-S
Koda artikla 31100945
EAN koda 8016361945043
Tip sušilnega stroja Kondenzacijski
Build in / free standing model Prostostoječi
Zmogljivost (kg) 8
TEHNIČNI PODATKI
Povezljivost NFC
IoT App simply-Fi
Material bobna Galvanizirano
Prostornina bobna 115
Pozicija kondenzacijske posode Spodnji rezervoar
Elektronika Led
Senzor za zaznavanje vlažnosti Ja
Električna napetost (V) 220-240
Nastavljive nogice Da
Vrsta vtiča Schuko
PROGRAMI IN FUNKCIJE
Woolmark certifikat Ja
Število programov 15+1
Možnost zamika vklopa Da (do 24h)
VIDEZ
Barva Bela
Barva / Material vrat Bela
Vrata Polna
ZMOGLJIVOST
Energijski razred B
Letna poraba električne energije (kWh) 561
Glasnost dB(A) 69
Razred učinkovitosti kondenziranja C
Poraba energije električne lase, polne obremenitve - NEW (2010/30 4,7
Poraba energije električne lase, delni obremenitvi - NEW (2010 2,56
MERE
Višina z zgornjo ploščo (mm) 850
Širina (mm) 596
Globina produkta 585
Bruto teža (kg) 33,8
Neto teža (kg) 32,3

Lokacija oglasa PRODAM PAMETNI KONDENZ. SUŠILNI STROJ Z GARANCIJO CANDY CS C8LF-S
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa